KEJT BEKINSEJL

VAŽI ZA NAJINTELIGENTNIJU ŽENU U HOLIVUDU,A OBUKLA SE KO STRIPTIZETA: Glumica još jednom šokirala svojim izborom haljine

Ima 50 godina i telo devojke.

Moda
Autor:
VAŽI ZA NAJINTELIGENTNIJU ŽENU U HOLIVUDU,A OBUKLA SE KO STRIPTIZETA: Glumica još jednom šokirala svojim izborom haljine
Kejt Bekinsejl, Foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jedna od najprimećenijih gošći na sinoćnjem gala događaju amFar gala u Veneciji bila je Kejt Bekinsejl čiji su zaštitni znak izazovne haljine, pa se tako i sinoć pojavilau raskošnoj toaleti u zlatnoj i crnoj boji koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, a mnoge je podsetila i na nešto što bi nosile zabavljačice u Las Vegasu ili striptizete.

Kejt Bekinsejl
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Izazovna haljina koju je nosila nije tek obična provokativna haljina. Radi se o kombinaciji raskošne toalete od tila sa zlatnim detaljima i zlatnog bodija koji je sprečio da se sve razotkrije.

Kejt Bekinsejl je zablistala na događaju organizovanom u okviru 80. Filmskog festivala u Veneciji, a mnogi su već komentarisali kako izgleda mladoliko.

Kejt Bekinsejl
foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ovo je njena tajna:

Kejt jutro započinje tako što doručkuje i odlazi pravo u teretanu. Glumica trenira 6 puta nedeljno pod nadzorom personalnog trenera. Obično je reč o HIIT treninzima koji uključuju dizanje tegova, sklekove, čučnjeve, boks i još mnogo vežbi snage.

Pored vežbi Kejt strogo vodi računa o tome šta jede. Generalno ne konzumira šećer i ugljene hidrate jer oni čine da se oseća naduto. Ishrana joj se bazira na proteinima i povrću koje njeno telo odlično vari.

Kejt je dugo vremena bila vegetarijanka ali je zbog saveta trenera počela da jede ribu i piletinu.

- Kada sam snimala film Perl Harbur osećala sam nedostatak energije, a savet tadašnjeg trenera je bio da počenma da jedem ribu i piletinu. Tako sam postupila i pomoglo mi je - otkrila je Bekinsejl i dodala kako alkohol uopšte ne konzumira:

- Ne pijem alkohol. Jako brzo osećam njegovo dejstvo i zapravo nikada nisam popila celu čašu nečeg alkoholnog - objasnila je.

1 / 8 Foto: DGP / Zuma Press / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs