SVEKRVA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ IMA TELO ZATEGNUTO KAO PRAĆKA: Kad se skinula, svima je za oko zapalo samo jedno

Svekrva Anstasije Ražnatović često je na meti komentara, a nedavno je privukla pažnju svojim izgledom u kupaćem.

Star look
Autor:
SVEKRVA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ IMA TELO ZATEGNUTO KAO PRAĆKA: Kad se skinula, svima je za oko zapalo samo jedno
Foto: Printscreen/instagram

Anastasija Ražnatović stala je na ludi kamen sa Nemanjom Gudeljom! Naime, nakon veridbe na Ibici, sada su se u manastiru Rajinac nadomak Beograda venčali, a fotografiju zlatnih burmi ćerka Cece Ražnatović podelila je na svom Instagram profilu.

Kako su Anastasija i Gudelj trenutno najpopularniji ljubavni par, u centar medijske pažnje došla je i fudbalerova porodica, koja je vrlo vezana.

Uprkos tome što Anastasijini svekar i sverkrva ne vole da se eksponiraju, često su na meti komentara i pod budnim okom javnosti. Nemanjin otac Nebojša, takođe je svojevremeno bio fudbaler, a supruga Olivera mu je bila najveća podrška i stub porodice.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Printscreen Instagram / raznatovicanastasija

Da je Olivera veoma važna Nemanji i da joj je zahvalan za sve, pokazuju i slike na njegovom Instagramu, gde često postavlja mamine fotografije. Dugo se šuškako da svekrva nije prihvatila odmah novu snajku, te da ju je otpratila sa Instagrama. Međutim, izgleda da je u novim okolnostima ipak zavladala haromija između njih dve.

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija koja je privukla veliku pažnju. U prvom planu bila je Olivera, koja je pozirala u kupaćem kostimu, a komplimenti na račun njenog izgleda nisu prestali da se nižu.

Olivera je definitivno sportski tip, pa tako ima izvajane ruke, kao i potpuno ravan stomak, a svi su komentarisali da izgleda dosta mlađe.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs