KO SU I ČIME SE BAVE SVEKAR I SVEKRVA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Dugo se pričalo da Nemanjina majka ne voli buduću snajku

Nebojša i Olivera Gudelj, roditelji Nemanje Gudelja su budući svekar i svekrva naše poznate pevačice Anastasije Ražnatović.

Celebrities
11:25h Autor:
KO SU I ČIME SE BAVE SVEKAR I SVEKRVA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Dugo se pričalo da Nemanjina majka ne voli buduću snajku
Ovo su Anastasijini svekar i svekrva, Foto: Printscreen/instagram

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj intrigiraju javnost svojim odnosom od početka svoje emotivne veze a naročito sada kada se saznalo da će postati i roditelji. Anastasija je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće, a beba će se roditi početkom oktobra.

Kako prenose domaći mediji, mladi par planira da organizuje intimno venčanje samo za najužu rodbinu i prijatelje u julu ove godine u Sevilji, a onda će uslediti gala svadba i crkveno venčanje naredne godine.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen Instagram / raznatovicanastasija

Anastasijini budući svekar i svekrva ne vole preterano da se eksponiraju u javnosti. Nebojša je karijeru započeo u Bosni odakle je došao u Partizan gde je proveo pune tri godine. Tokom svoje fudbalske karijere igrao je i za španske klubove Logronesa i Leganesa. Devet godina proveo je u Holandiji gde je branio boje Brede za koju je odigrao čak 300 utakmica. Karijeru je završio 2006. godine u Sparti.

Nemanjin tata je i nakon završene karijere ostao u svetu fudbala. Trenutno je tehnički direktor u kineskom klubu Hubei Istar.

Kako je jednom prilikom Nebojša otkrio, stub porodice Gudelj je ipak njegova supruga Olivera koja je sve podnela na svojim plećima, počevši od Nebojšinih treninga, putovanja i karantina, pa do odgoja i vaspitanja troje dece koje je gotovo sama izvela na put.

Nemanja Gudelj
foto: Printscreen/instagram

Da je Olivera veoma važna Nebojši i da joj je zahvalan za sve, pokazuju i slike na njegovom Instagramu, gde često postavlja mamine fotografije. Dugo se šuškako da svekrva nije prihvatila odmah novu snajku, te da ju je otpratila sa Instagrama. Međutim, izgleda da je u novim okolnostima ipak zavladala haromija između njih dve prenosi, blic.rs

Nemanja Gudelj
foto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs