NAJPLAĆENIJA GLUMICA NA SVETU OBOŽAVA DA ŠTEDI NOVAC: Nije se rodio taj čovek koji bi njoj stao na put

Margot Robi jedna je od najvećih zvezda u Holivudu. Poznata je po svom šarmu, lepoti i svojim veličanstvenim glumačkim veštinama.

Celebrities
Autor:
NAJPLAĆENIJA GLUMICA NA SVETU OBOŽAVA DA ŠTEDI NOVAC: Nije se rodio taj čovek koji bi njoj stao na put
Margot kao Barbi u novom istoimenom filmu, Foto: IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Margot Robi zablistala je u utorak na promociji novog dugo očekivanog "Barbie" filma sa kolegom Rajanom Goslingom. Glumica je oduševila sve prisutne svojim bebi roze Prada kompletom koji je uparila sa pink Louboutin cipelama. Obožavaoci su konstatovali da je izgledala kao živa barbika a naročito je do izražaja došla njena neverovatno zategnuta figura.

Margot Robi
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Obzirom da su Margot i Rajan među najboljim glumcima svoje generacije, očekuje se da će film biti pravi spektakl. Kako bi ispunila zahteve ove vrlo izazovne uloge, glumica je praktikovala rigoroznu ishranu kako bi održala formu.

O 'Barbi dijeti' govorila je u jednom intervjuu, pa kako navodi osnovno pravilo takve ishrane je vrlo malo ugljikohidrata i zabrana slatkiša. Uz ovaj zdrav režim ishrane Margot je praktikovala i treninge visokog intenziteta.

Margo Robi, Margot Robi
foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je bukvalno jedna je od najpoznatijih i najvoljenijih modernih glumica. Ne postoji ništa što ona ne može da uradi za potrebe filma, a ovo su neke interesantne činjenice o njoj koje možda niste znali:

  • Forbs ju je rangirao kao jednu od najplaćenijih glumica na svetu 2019.
  • Roditelji su joj se razveli kada je imala pet godina. Margot, njenu braću i sestre odgajala je njihova samohrana majka i imali su minimalan kontakt sa ocem.
  • Majka ju je upisala u cirkusku školu, gde je briljirala na trapezu, za koji je sa osam godina dobila sertifikat.
  • Kao tinejdžerka, radila je tri posla istovremeno: čuvala je bar, čistila kuće i radila u podzemnoj železnici.
  • Visoka je 1,68 m.
  • Veliki je fan hokeja i navija za hokejaški tim Njujork Rendžersa. Njujork je prvo mesto gde je živela kada se preselila u Ameriku.
  • Za potrebe filma "Odred samoubica" naučila je da zadrži dah do pet minuta.
  • Popila je tri čaše tekile pre nego što je snimila svoje scene seksa sa Leonardom Dikapriom u filmu "Vuk sa Vol Strita".
Margo Robi
foto: Profimedia
  • Sama je izvela većinu vratolomija u filmu "Odred samoubica". Režiser Dejvid Ajer je izjavio da je njena dvojnica više vremena provela sedeći u prikolicama nego u izvođenju vratolomija jer je Robi želela da ih sama radi.
  • Počela je da trenira šest meseci pre snimanja "Odreda samoubica" . Njena rutina treninga uključivala je gimnastiku, boks, obuku za rukovanje oružjem, obuku u vazduhu i učenje da zadrži dah pod vodom tokom dužeg vremenskog perioda.
  • Ona je prirodna brineta, ali se ofarbala u plavo nakon što je postalo očigledno da filmska industrija preferira plave glumice.
  • Važi za štedljivu glumicu, ne rasipa bespotrebno pare jer kako je jednom izjavila trudi se da je slava ne ponese i redovno se podseća koliko je bitno ceniti stečeni novac i privilegije koje sad ima.
  • Voli da prijateljima i porodici šalje pisma i razglednice iz celog sveta.
  • Obzirom da nije mogla puno da se osloni na devojke kaskaderke, naučila je da kliza tri meseca pre filma "Ja, Tonja".
  • Pre nego što se zvanično preselila u Holivud, radila je sa trenerom glume kako bi naučila američki naglasak.
Margo Robi, Margot Robi
foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Trenutno je jedna od najzaposlenijih, a i najbolje plaćenih Holivudskih glumica poslednjih nekoliko godina. Pokazala je da sposobna da glumi najrazličitije uloge preko strip-junakinje Harli Kvin do engleske kraljice, ratne reporterke i plaćenog ubice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs