MARGO ROBI

NAJLEPŠA PLAVUŠA HOLIVUDA OTKRILA TAJNU VITKE LINIJE: Ova namirnica je obavezna u ishrani! (FOTO)

S punim pravom smatraju je jednom od najljepših holivudskih glumica, a sada je 30-godišnja Margo Robi otkrila i koja je tajna njene ishrane s kojom ostaje u top formi

Medicina
Autor:
NAJLEPŠA PLAVUŠA HOLIVUDA OTKRILA TAJNU VITKE LINIJE: Ova namirnica je obavezna u ishrani! (FOTO)
Margo Robi, Foto: Profimedia

Zvezda mnogih holivudskih filmova, koja se trenutno priprema za ulogu Barbi u filmu o najdražoj igrački mnogih devojčica, u razgovoru za britanski magazin Women's Health otkrila je tajnu svoje vitke linije.

30-godišnja Margo Robi rekla je kako top formu održava zahvaljujući malom unosu ugljenih hidrata, ali i zbog izbačenih slatkiša, koji u njenom životu nemaju mesto.

- Za doručak najčešće jedem ovsenu kašu, a tokom jutra popijem i smuti kojim bustijem svoj imunitet. Za ručak tu je salata od piletine, dok za večeru najčešće pojedem tuna odrezak s batatom - otkrila je Margo Robi.

Upravo je batat jedan od ključnih sastojaka njene ishrane, budući da je on idealna namirnica koja se smatra najboljim ugljenim hidratom za konzumaciju kada osoba pazi na ishranu.

Uz sve to glumica je opsednuta ispijanjem čaja, navikom koju je stekla dok je živela u Velikoj Britaniji.

- Tokom dana pijem čaj, kojim sam opčinjena otkako sam živela u Velikoj Britaniji.'

Iako bi mnogi možda pomislili kako ona ama baš nikada ne zgreši, prevarili bi se. Sa suprugom Tomom Akerlejem povremeno se prepusti burgerima ili meksičkoj hrani.

Uz pravilnu prehranu, Margo Robi još od 2013. godine vežba pilates, a osim toga uživa i u boksu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs