PRELEPA!

3 PUTA ZAREDOM ONA JE NAJSEKSEPILNIJA ŽENA NA SVETU: Voli GOLA da snima filmove i ne pristaje na ESTETSKE KOREKCIJE

Margo Robi je proglašena za najlepšu ženu 2022. godine, a ovi laskavu titulu je dobila po 3. put!

Star look
11:43h Autor:
3 PUTA ZAREDOM ONA JE NAJSEKSEPILNIJA ŽENA NA SVETU: Voli GOLA da snima filmove i ne pristaje na ESTETSKE KOREKCIJE
Margo Robi je proglašena za najlepšu ženu 2022. godine, Foto: IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Australijsko izdanje magazina "Maksim" proglasio je glumicu Margo Robi (32) za najseksi ženu 2022. godine! Naime, časopis je objavio svoju godišnju listu na kojoj su najuspešnije i najlepše žene u industriji zabave, pop kulture, sporta. Ovo je rekordni treći put da je Robi dospela na vrh Hot 100. Na drugom mestu našla se fudbalerka Sem Ker, a na trećem teniserka Eš Barti.

Priča o njenom privatnom životu je stvarno nešto specijalno, a što se tiče poslovnog - uskoro se s nestrpljenjem očekuje premijera njenog novog filma "Babilon". Proslavila se ulogom Nejomi Lapaglie u legendarnom ostvarenju "Vuk sa Vol strita". Saradnja sa Martinom Skorsezeom lansirala je u A klasu holivudskih glumica. Postala je nova omiljena devojka iz susedstva, a i postala je nezaobilazna na listama najseksipilnijih glumica.

Zanimljiva je činjenica da Margo rekla kako se "plašila" da će njeno golo telo biti ovekovečeno na mreži, ali kada je reditelj ponudio da ublaži scene radi njene udobnosti, ona ga je odbila.

"Cela poenta njenog karaktera je da je njeno telo njena jedina valuta na ovom svetu. Dakle, kada je Marti Skorseze pokušavao da mi pomogne i rekao da bih možda mogla da nosim ogrtač, rekla sam ne. Ona mora da bude gola. Ona polaže svoje karte na sto", objasnila je Robi.

Nedavno je postala i najbolje plaćena glumica u Holivudu u ovoj godini zahvaljujući honoraru za film "Barbie" rediteljke Grete Gervig. Prema pisanju medija, australijskoj glumici plaćeno je neverovatnih 12,5 miliona američkih dolara da glumi s Rajanom Goslingom kao Kenom u ovom dugoočekivanom filmu nastalom po istoimenoj kultnoj lutki, piše Index.

Imala je veoma teško detinjstvo

Rođena je 02. jula 1990. godine u turističkom gradiću Gold Koust na farmi bake i dede u Dalbiju. Njeni roditelji su se razveli, pa je Margo odrastala ugledajući se na majku Sari, koja je inače psihijatar, kako je hrabro prevazišla to što je suprug ostavio sa četvoro dece. Sa ocem nije ostala u kontaktu.

Margo Robi
foto: Profimedia

U osnovnoj školi Robijeva je bila učlanjena u sve vannastavne aktivnosti: veslanje, ples, dramsku sekciju, softbol. Prvi honorarni posao radila je sa samo 10 godina, kada je polirala pribor za jelo u porodičnom restoranu. Po završetku osnove škole Margo upisuje privatnu srednju školu „Somerset koledž“.

Da bi omogućila finansije za školovanje i olakšala majci sa 16 godina je radila tri posla: kao konobarica, spremačica i prodavačica na štandu na plaži. Potom se 2007. godine seli u Melburn, gde je tokom dana pohađala časove glume, a nakon toga išla na audicije, te uveče išla da radi honorarne poslove kako bi zaradila novac. U to vreme prodavala je sendviče u restoranu brze hrane „Subway“. Godinama kasnije je snimila reklamu baš za njih.

1 / 14 Foto: Shutterstock

U srećnom braku je već godinama

Trudi se da svoj privatni život sačuva od radoznalih očiju javnosti. Pre braka bilaje ukratkoj vezi sa Henrijem Ejtkenom koji radi kao umetnički direktor u filmskoj industriji.

Međutim, 2013. godine je na snimanju filma „Suite Francaise“ upoznala budućeg supruga Toma Akerlija, Britanca koji je na setu radio kao pomoćnik reditelja. Jedno vreme su bili vrlo dobri prijatelji, čak i cimeri, a Margo je u jednom intervjuu za njega rekla da je „najzgodniji frajer u Londonu“.

Mago je tek 2017. godine u intervjuu za "Vog" priznala da se u njega zaljubila čim su počeli da se druže, ali nije imala hrabrosti to da mu prizna. Par je uplovio u ljubavnu vezu otprilike u vreme kada je Margo promovisala film „Vuk sa Vol strita“, ali njihova romansa nije bila posebno zanimljiva javnosti. Retko su se zajedno pojavljivali na crvenom tepihu, a u javnosti su se povremeno pojavljivale zajedničke slike.

Venčali su se tajno u decembru 2016. godine na maloj ceremoniji u gradu Bajron Bej, blizu mesta gde je glumica odrasla. Do oltara je dovela majka Sari, a deveruša na venčanju je bila njena sestra Anja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs