KO SU RODITELJI LEE KIŠ: Otac joj je bio čuveni šmeker bivše Jugoslavije a njena majka izgleda neverovatno u 8. deceniji

Lea Kiš izgleda ima velike sreće sa genima, jer su joj roditelji bili izuzetno lepi ljudi

Star look
08:19h Autor:
KO SU RODITELJI LEE KIŠ: Otac joj je bio čuveni šmeker bivše Jugoslavije a njena majka izgleda neverovatno u 8. deceniji
Lea Kiš, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Voditeljka Lea Kiš veliku pažnju privlači svojim atraktivnim izgledom, a da veliku ulogu igraju geni svedok su fotografije njenih roditelja koje je voditeljka podelila na društvenoj mreži Instagram.

Kada je pre dve godine javnosti predstavila svoju majku, mnogi nisu mogli da veruju da ta žena gazi osmu deceniju života.

A onda smo se zapitali kako izgleda otac Lee Kiš.

Pre nekoliko godina, povodom šest decenija otkad su čuvene "Partizanove bebe" osvojile prvenstvo Jugoslavije, Lea je podelila fotografiju jednog postera s fotografijama tadašnje postave ovog fudbalskog kluba i napisala:

"Šezdeset godina otkad su "Partizanove bebe" osvojile prvenstvo! Ponosna na mog tatu."

Otac poznate voditeljke je, naime, Pavle Kiš, proslavljeni fubaler koji je veoma mlad nastupao za FK Partizan i odigrao 50 mečeva, a kasnije se otisnuo u svet i igrao još za nekoliko evropskih klubova, od kojih su najpoznatiji PSV Ajndhoven i Bajer Leverkuzen.

Posle završetka karijere bavio se advokaturom. Kiš je preminuo 2018., u 79. godini života.

Gledajući ove fotografije svi kažu daje Lea najviše likom "povukla" na svoju majku, a šta vi mislite?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs