OVO JE MUŽ LEE KIŠ KOJEG JE UPOZNALA U LIFTU: Venčali se posle 7 dana poznanstva, ON iza sebe ima veoma uspešnu karijeru

Muž Lee Kiš ne pojavljuje se toliko u javnosti. Lea i on upoznali su se u liftu i odmah se zaljubili.

Ljubav
Autor:
OVO JE MUŽ LEE KIŠ KOJEG JE UPOZNALA U LIFTU: Venčali se posle 7 dana poznanstva, ON iza sebe ima veoma uspešnu karijeru
Foto: Printscreen Instagram/

Voditeljka Lea Kiš godinama kraj malih ekrana pleni svojim osmehom. Lea uvek izgleda nasmejano i srećno, a uzrok njenog zadovoljstva jeste i njen suprug Momčilo Jokić.

Lea i Momčilo svoju ljubavnu priču zpočeli su na zanimljiv i neuobičajen način.

Par se upoznao u liftu, a samo sedam dana nakon poznanstva odlučili su da stanu na ludi kamen.

"Muž me je pre svega osvojio inteligencijom, on je jedan analitičan i obrazovan čovek. Kad smo se upoznali, na prvi pogled mi se dopao fizički, jer je izuzetno zgodan muškarac, sa manirima, duhovit i drugačiji od mnogih koje sam sretala", rekla je jednom prilikom Lea za "Hello" i dodala:

"S vremenom sam ga upoznala i na drugi način, kao čoveka posvećenog brojnim interesovanjima, kao produhovljenog intelektualca koji zna da stvar postavi na svoje mesto. Kad razmišljam da li mi kod njega nešto smeta, mogu samo da se našalim, jer je to retka osobina za muškarce sa našeg podneblja. Naime, previše je pedantan, kao svaka Devica u horoskopu. Mada, rekla bih da je to pre vrlina, nego mana."

Momčilo se takođe bavio novinarstvom, dok danas radi kao profesor na jednom fakultetu u Beogradu.

Bio je glavni urednik Sportskog žurnala, Sporta i Ilustrovane politike, objavio je knjigu o profesionalnom sportu „Šta je luđe, svet ili sport“, a jedno vreme obavljao je funkciju savetnika za medije u ministarstvu. Muž Lee Kiš danas radi kao profesor na Fakultetu za kulturu i medije, a u javnosti se gotovo nikada ne pojavljuje.

Kruna njihove ljubavi jeste ćerka Sara Mia, koja je krenula stopama svojih roditelja. Naime, ona je završila režiju, a Lea je istakla da je veoma ponosna na svoju mezimicu.

"Verujem da će me u svakom smislu prevazići i biti bolja i uspešnija od mene. San svakog roditelja je da dete napravi veći uspeh od njega, tek tada možete reći da ste uspeli", rekla je Lea.

Pored mnogo posla kojeg imaju, Momčilo i Lea se trude da uvek nađu vreme za svoj odnos.

"Vremena u našem svakodnevnom životu realno je sve manje. Jurimo na sto strana, prepliću nam se obaveze i odgovornost. Moma i ja smo uvek negovali naš odnos i imali svoje vreme, ali Sara Mia je uvek bila i ostaće centar našeg sveta", rekla je Lea.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs