POGLEDAJTE

SKINULA SE ĆERKA LEE KIŠ I NASTAO JE HAOS: Da ti pamet stane! Ova devojka izgleda S-A-V-R-Š-E-N-O! (FOTO)

Pozitivni komentari se samo nižu

Star look
Autor:
SKINULA SE ĆERKA LEE KIŠ I NASTAO JE HAOS: Da ti pamet stane! Ova devojka izgleda S-A-V-R-Š-E-N-O! (FOTO)
Foto: ATA Images / G.G.

Ćerka Lee Kiš je njena slika i prilika. Sara je baš kao i mama atraktivna plavuša, a krenula je njenim stopama i kada je karijera u pitanju.

Iako je studirala režiju, ipak se opredelila za novinarstvo. Ona je autor emisije „Život plus“ i vodi „Grand News“. Kaže da se za svoje mesto u novinarstvu borila uprkos predrasudama da su za to zaslužni njeni poznati i uspešni roditelji.

Lea Kiš je u nekoliko navrata isticala da je u životu najponosnija na svoju naslednicu Saru Miju Jokić i na to što je sve sama svojim radom postigla.

Sara je veoma atraktivna devojka, pa je njen izgled često tema medija. Iako se spekulisalo da je imala nekoliko estetskih korekcija, ona demantuje to. Tvrdi da nije veliki fan estetske hirurgije, kao i da ništa nije prepravljala na sebi, iako bi, kako sama kaže mogla što šta.

- Ja nikad nisam igrala na kartu fizičkog izgleda i to mi je zanimljivo što ljudi generalno kad komentarišu mene, kada se pojavi neki novinski natpis, jeste da komentarišu fizički izgled, ali meni je to toliko sekundarna stvar. Nikad to nije bila karta na koju sam igrala, volim da sam naravno sređena, negovana, smatram da svaka devojka to treba da bude ali u suštini da to sada bude jedini moj kvalitet - pa mislim apsolutno ne.

Vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a svaka njena objava u rekordnom roku prikupi veliki broj lajkova i komentara. Tako je i ovog puta. Sara je pozirala u roze bikiniju i napravila pravi "haos" na mrežama.

Komentari su se samo nizali, a svi su se složili u jednom, ova devojka izgleda prelepo.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs