LJUBAVNA PRIČA

ONA NIJE KAO SVE ŽENE FUDBALERA: Dejan Stanković 22 godine voli Anu - bila je to ljubav NA PRVI POGLED

Dejan Stanković u skladnom je braku već 22 godine, sa suprugom Anom Aćimović koja je njegova neizmerna podrška.

Ljubav
19:31h Autor:
ONA NIJE KAO SVE ŽENE FUDBALERA: Dejan Stanković 22 godine voli Anu - bila je to ljubav NA PRVI POGLED
Foto: Profimedia

Šef struke fudbalskog kluba Crvena zvezda, Dejan Stanković danas je dao neopozivu ostavku. Stanković se pozdravio sa svima u klubu i zahvalio na uspešnoj saradnji, a potom obrazložio svoju odluku.

Istakao je da je Crvena zvezda njegova najveća ljubav, te da ne može da se pomiri sa tim da nije uspeo da svoj klub uvede u Ligu šampiona, nakon čega se oseća potpuno prazno. Rekao je da je dao sve od sebe, te da više nema šta da ponudi. Svoju ulogu prepušta nekom drugom.

Dejan Stanković
foto: Profimedia

Pored Crvene Zvezde, Dekijeva najveća ljubav jeste njegova supruga Ana Aćimović. Ona je njegova neizmerna podrška. Prati ga tokom čitave karijere, te nema sumnje da će i ovog puta biti uz njega.

Stanković se u Anu zaljubio na prvi pogled, a svoju veliku ljubav krunisali su brakom.

"Zaljubio sam se čim sam je video. Osetio sam da je to to, a kad sam rekao njenom bratu, zamalo me nije udario. Zasta verujem da bez Ane ne bih bio ovakav. Jednostavno, ne bih se kompletirao"- ispričao je Dejan.

Inače, Ana je rođena sestra njegovog nekadašnjeg saigrača, Milenka Aćimovića.

Stanković je imao samo 19 godina kada je upoznao Anu, te su na neki način sazrevali zajedno. Njegovu suprugu ne zanima javni život, te ne voli da se eksponira.

"Nju ne zanimaju javni život i popularnost. S Anom mi se desila ljubav na prvi pogled, odmah sam se zaljubio u nju, čim sam je video. Odmalena smo skupa, imao sam devetnaest godina kada smo počeli vezu. Zajedno smo otišli u Rim, gde sam igrao za „Lacio“, skupa smo odrastali, sticali sva životna iskustva i osnovali porodicu. Sve smo sami stvorili, čime se ponosim", rekao je Stanković u jednom intervjuu.

Kruna njihove velike ljubavi jesu njihova deca. Par je u braku dobio tri sina, Stefana, Filipa i Aleksandra.

Njihovi mezimci krenuli su očevim stopama, te su od malih nogu pokazali interesovanje za fudbal.

"Sinovi su počeli da treniraju fudbal kada su imali pet-šest godina. Najvažnije je da su se zabavljali baš kao što to i sada čine. Stefan je izašao iz te priče, a Filip i Aleksandar su na dobrom fudbalskom putu", rekao je Stanković.

Ana i Dejan, koji su u braku od 2000. godine, svoju intimu čuvaju strogo za sebe, te retko kada iznose bilo kakve detalje svog odnosa javno. Međutim, Dejan je jednom prilikom prokomentarisao koliko mu supruga znači.

"Nedavno sam rekao da je ona potez moje karijere i zaista je tako. Ana je ljubav, podrška, oslonac, vera i nada", rekao je Stanković svojevremno za magazin "Gloria".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs