ispovest

"VOLEO SAM SVOJU ŽENU, A NE NJEN BANKOVNI RAČUN": Bivši zet Eklstonovih izneo detalje odnosa i "opleo" po BOGATOM TASTU

Bivši muž Petre Eklston, Džejms Stant otkrio je detalje o njihovom braku i dotakao se odnosa sa bivšim tastom Bernijem.

Vip priča
19:26h Autor:
"VOLEO SAM SVOJU ŽENU, A NE NJEN BANKOVNI RAČUN": Bivši zet Eklstonovih izneo detalje odnosa i "opleo" po BOGATOM TASTU
Bivši muž Petre Eklston otkrio detalje o njihovom braku, Foto: Rob Pinney / Zuma Press / Profimedia, Josephine Santos / Pacific coast news / Profimedia

Bivši zet prvog čoveka formule 1, Bernija Eklstona, prvi je put svedočio na otvaranju dokaza njegove odbrane u dugotrajnom suđenju za pranje novca, rekao je poroti da je bio zavisnik od morfijuma, kokaina i kockanja i da ima "ličnost koja izaziva zavisnost", prenosi Dejli Mejl.

Inače, Džejms Stant je 2011. godine zaključio brak sa Bernijevom ćerkom Petrom Eklston, koja se nedavno ponovo udala.

Petra Eklston i Džejms Stant
Petra Eklston i Džejms Stantfoto: Profimedia

Uprkos činjenici da su se još davno rastali, Džejms se osvrnuo na svoj brak sa Petrom ističući da je bio zaljubljen u nju, a ne u njen bankovni račun. Takođe je negirao da živi od bogatsva svoje bivše supruge.

"Živi se samo jednom, a ja volim da uživam. Volim da to živim", rekao je on dok je odgovarao na pitanja svog advokata.

"Ljudi za mene kažu: 'Mora da imaš najmanji penis na svetu' i mora da ima istine u tome, metaforički rečeno – ali mislim da ne treba da vadimo mikroskop.", rekao je Džejms.

Džejms Stant
Džejms Stantfoto: Profimedia

Stant je jedan od osam optuženih kojima se sudi zbog navodne mreže za koju je sud čuo da su milioni funti deponovani na bankovni račun dilera zlata Faulera Oldfilda između januara 2014. i septembra 2016, piše Dejli Mejl.

On se takođe dotakao i porodičnog povereničkog fonda koji je osnovala porodica Eklston i istakao da je Berni zapravo na taj način imao kontrolu nad njegovim brakom.

Berni Eklston
Berni Eklstonfoto: Profimedia

"To je vrsta kontrole koju je Berni Eklston imao nad mojim brakom", rekao je on.

Stant je rekao da je ponekad bio "funkcionalni zavisnik" i da su mu droge pomogle u različitim trenucima, uključujući njegov razvod i smrt njegovog brata Lija 2016.

Petra Eklston i Džejms Stant
Petra Eklston i Džejms Stantfoto: Profimedia

Rekao je da je nakon bratove smrti uzimao kokain "svakog dana tokom dve godine" i opisao drogu kao "dobrog, lošeg prijatelja".

Podestimo, Petra i Stant završili su svoj brak burnim razvodom, a zajedno su dobili ćerku Laviniju i sinove Džejmsa i Endrjua, a odmah nakon rzvoda našla je sreću sa Semom Palmerom, za kojeg se nedavno udala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs