stala na ludi kamen

UDALA SE ĆERKA NAJBOGATIJE HRVATICE: Detalje venčanja krila do poslednjeg časa zbog bivšeg koju ju je mučio

Bogata naslednica Formule 1 Petra Eklston stala je juče na ludi kamen sa biznismenom

Wedding
13:33h Autor:
UDALA SE ĆERKA NAJBOGATIJE HRVATICE: Detalje venčanja krila do poslednjeg časa zbog bivšeg koju ju je mučio
Udala se Petra Eklston, Foto: Profimedia

Ćerka milijardera Bernija Eklstona, Petra Eklston (33) udala se za Sema Palmera (38), na "maloj romantičnoj ceremoniji" u društvu porodice i prijatelja u svom domu u Čelsiju vrednom 170 miliona funti, prenosi "Dejli mejl".

Biznismen je prvi potvrdio vest na Instagramu objavivši snimak na kojem se vidi njegova burma, a u opisu je stjaalo: „Ne mogu da verujem da sam oženjen čovek!".

Na Instagramu novopečenog mladoženje može se videti i snimak na kojem je bio i njegov šurak, suprug Tamare Eklston, Petrine rođene sestre, kao i detalji svadbenog menija.

Kako navodi Daily Mail mladina sestra Tamara odžala je emotivan govor, u kojem je rekla kako je Petra najbolja a potom ispričala anegdotu iz detinjstva.

Gosti su mogli da biraju između pomodoro i miljaneze paste, rižota, brancina pre nego što im je poslužen sladoled i kafa. Za hranu je bio zadužen omiljeni restoran gospođe Eklston "C" u Mejferu.

Sam Palmer
foto: printscreenInstagram/sampalmerofficial

Dok su mladenci razmenjivali zavete, zvanice su aplaudirale i pozdravljale uz zvuke gudačkog kvarteta.

Prijatelji mladenaca opisali su venčanje kao "malo i intimno“, za razliku od njene prve svadbe koja je održana pre 11 godina i koštala 12 miliona funti.

venčanje Petre Eklston
foto: Profimedia

Podsetimo, Petra se 2011. udala za Džejmsa Stanta sa kojim ima troje dece, brak se završio skandaloznim razvodom.

Berni Eklston (91) koji je prošle nedelje saznao da će biti optužen za poresku prevaru, nije primećen kako ulazi na imanje, ali su prijatelji otkrili da je pratio Petru do oltara.

Prisutna je bila i nevestina majka Slavica, a izvor je uoči venčanja rekao da se očekuje i dolazak slavne naslednice Paris Hilton.

Među zvanicama našao se i fudbaler Sesk Fabregas sa suprugom Danijelom Siman, a sliku sa svadbe podelio je i na Instagramu.

Fotografi su juče ispred vile u Čelsiju zabeležili pripreme za venčanje, a Petra je viđena kako preuzima isporuke cveća i lustera.

venčanje Petre Eklston
foto: Profimedia

Inače, Petra Eklstona i Sem Palmer su bili u vezi od 2016. i imaju jedno dete.

Venčanje je prvi otkrio njen otac Berni Eklston ne navodeći lokaciju svadbe jer mu, kako je rekao, ćerka nije otkrila taj podatak do, čini se, poslednjeg momenta.

Tako je makar glasila izjava za medije, a milijarder je u intervjuu za "Dejli mejl" poručio da se nada da će njegova mlađa ćerka biti daleko srećnija u ovom nego u prvom braku.

Petra je do poslednjeg trenutka krila informacije o drugom venčanju zbog bivšeg supruga s kojim je imala brak iz pakla.

Ona se 2017. razvela od Stanta, a njihov razvod pratile su užasne uvrede bivšeg, koji nimalo nije štedeo Petru, ni njenu porodicu. U jednom intervjuu Petrinog oca, nazvao je "patuljkom", a njenu majku Slavicu okarakterisao je kao "lejdi Magbet".

U našoj galeriji pogledajte fotografije sa venčanja:

1 / 6 Foto: Profimedia

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs