riki martin

LJUBIO JE SLAVNE ŽENE, A ONDA PRIZNAO DA JE GEJ: U tajnosti oženio muškarca i dobio četvoro dece

Slavni pevač čije hitove žene obožavaju Riki Martin suočiio se sa optužbama za incest, a ovo je životna priča jednog od najuspoešnijih latino izvođača.

Vip priča
11:50h Autor:
LJUBIO JE SLAVNE ŽENE, A ONDA PRIZNAO DA JE GEJ: U tajnosti oženio muškarca i dobio četvoro dece
Životna priča Rikija Martina, Foto: Profimedia

Slavnog pevača Rikija Martina optužio je 21-godišnji nećak za incest, prenose strani mediji.

Marttin bi mogao da se suoči sa zatvorskom kaznom do 50 godina ako bude proglašen krivim, prenosi Njuzvik.

Riki Martin je nedavno optužen za nasilje u porodici, navodi meksički list El Universal. Međutim, list je u sredu objavio da je osoba koja je optužila Martina za nasilje u porodici pevačev nećak.

Nova otkrića El Univerzala dolaze ubrzo nakon što je objavljeno da je protiv Martina podneta zabrana prilaska. Zabranu prilaska podnela je osoba koja je izlazila sa pevačem nekoliko meseci, navodi portorikanski list El Vocero. Pevač je međutim nedavno negirao optužbe za porodično nasilje kao potpuno lažne.

Riki Martin
foto: Profimedia

"Uvereni smo da će se naš klijent Riki Martin biti u potpunosti opravdati, kada činjenice po ovom pitanju budu otkrivene“, rekli su potparoli Rikija Martina za pomenuti medij.

Život Rikija Martina oduvek je intrigirao javnost i privlačio pažnju medija.

Devedesetih je važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca za kojim su ludele žene širom sveta. A onda im je srce ostalo slomljeno nakon što je 29. marta 2010. na svom zvaničnom sajtu javno priznao svetu da je gej.

Riki Martin
foto: Profimedia

Nekada je izlazio i sa ženama i to pravim lepoticama, a svojevremeno je izjavio kako nikoga nije zavaravao i da su njegove emocije uvek bile iskreni prema svima. Naime, muzičar se već nekoliko puta našao na meti kritika i optužbi da je pre 2010. godine, kada je progovorio o svojoj seksualnosti, nije bio pošten prema ženama koje je ljubio. Među devojkama u koje je nekada bio zaljubljen našle su se Ines Misan, Maital Saban, Adriana Biega, Lilli Melgar i Gabriela Sabatini..

Sa meksičkom voditeljkom Rebekom de Albom bio je u romansi 14 godina sa prekidima.

rebeka de alba
foto: Profimedia

-Beksualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i belo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo. Ne možete odglumiti hemiju koju osećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao", rekao je za magazin People.

1 / 6 Foto: Profimedia

On je istakao da žali što se ranije nije deklarisao kao gej.

" Bilo bi sjajno da sam to učino ranije jer bih se osećao neverovatno. Kada je reč o mojoj seksualnosti i o tome ko sam, želim da pričam o onome što me čini, o svemu što ja jesam. Jer — ako to skrivate — tako se nalazite između života i smrti " objasnio je pevač.

Riki Martin je 2017. godine oženio u tajnosti sirijsko-švedskog slikara Džavana Josefa, nakon godinu dana veze. U januaru 2018. godine pevač je potvrdio da je stao na ludi kamen.

Još uvek su u srećnom braku i roditelji su četvoro dece, Mateta Valentina blizanaca, i ćerki Lusije i sina Rena, koje im je na svet donela surogat-majka. Riki Martin je takođe bio šest godina u vezi s Karlosom Gonzalesom.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs