šok

RIKI MARTINA OPTUŽILI ZA PORODIČNO NASILJE: Pevač negira optužbe


Protiv slavnog pevača Rikija Martina podneta je prijava zbog nasilja u porodici, a on je optužbe nazvao "lažnim i izmnišljenim" u izjavu koju je dostavio magazinu "People".

Celebrities
10:39h Autor:
RIKI MARTINA OPTUŽILI ZA PORODIČNO NASILJE: Pevač negira optužbe
Riki Martin, Foto: Profimedia

Slavnog portorikanskog pevača Rikija Martina (50) tuže za porodično nasilje i dobio je zabranu prilaska navodno bivšem partneru u Portoriku, saopštili su u subotu iz suda.

Kako prenosi "People" protiv Rikija Martina podneta je krivična prijava zbog nasilja u porodici, dok pevač negira optužbu kao "potpuno lažnu".

"Uvereni smo da će se naš klijent Riki Martin biti u potpunosti opravdati, kada činjenice po ovom pitanju budu otkrivene“, rekli su potparoli Rikija Martina za pomenuti medij.

Protiv Rikija Martina podneta je žalba na osnovu Zakona 54, takođe poznatog kao Zakon o sprečavanju i intervenciji nasilja u porodici prema „Georgetown Journal of Gender and the Law,“, ali zbog prirode zakona nadležni organi nisu otkrili ime podnosioca prijave.

Riki Martin
foto: Profimedia

"Optužbe protiv Rikija Martina potpuno su lažne", dodali su predstavnici za štampu slavnog pevača.

Policija je pokušala da Rikiju Martinu izda zabranu prilaska u petak u luksuznom kvartu u Portoriku, gde on živi, prenose američki mediji.

„Do sada policija nije uspela da ga pronađe“, rekao je portparol policije Aksel Valensija za "AP" dodavši da ta da naredba sprečava Martina da kontaktira osobu koja je podnela žalbu i da će sudija kasnije odlučiti da li naredba treba da ostane na snazi.

Riki Martin
foto: Profimedia

Da podsetimo, mediji su nedavno preneli da je Rebeka Druker, bivša menadžerka podnela tužbu protiv pevača tvrdeći da joj je ostao dužan nešto više od milion dolara. Ona zbog toga traži sudsku oštetu.

U pravnim dokumentima je navela da je zastupala pevača od 2014. do 2018. godine te da ju je on ponovo angažovao nakon dve godine, kada su njegov "lični i profesionalni život bili u totalnom haosu". Rebeka tvrdi da je ona zaslužna što su mu se život i karijera vratili u red.

Navodi da je ona rešavala pevačeve ugovore vezane za snimanja pesama, turneje i dogovarala sponzorstva te mu je pomogla da zaradi milione dolara na svojoj nedavnoj severnoameričkoj turneji s Enrikeom Iglesiasom.

Dodaje kako mu je 2020. godine angažovala advokate koji su mu pomogli kada mu je pretio prekid karijere, a za svoj trud je trebalo, tvrdi, da dobije proviziju u iznosu od tri miliona dolara, koje joj Martin nikad nije dao. Navodi da joj je pevač lagao i manipulisao njom.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs