lavina komentara na mrežama

DECA ILONA MASKA IZGLEDAJU KAO DA SU NAPRAVLJENI U MAŠINI ZA KLONIRANJE: Haos na mrežama zbog OVE fotke (FOTO)

Na svetskoj rang-listi milijardera, Ilon Mask nije samo najbogatija osoba na svetu, već njegovo bogatstvo sada vredi koliko i sve ono što poseduju Bil Gejts i Voren Bafet zajedno.

Celebrities
17:18h Autor:
DECA ILONA MASKA IZGLEDAJU KAO DA SU NAPRAVLJENI U MAŠINI ZA KLONIRANJE: Haos na mrežama zbog OVE fotke (FOTO)
Foto: Profimedia

Američki milijarder i najbogatiji čovek na svetu Ilon Mask (51) sreo se sa papa Franjom, a koliko je privilegovan što je upoznao Poglavara Rimokatoličke crkve objavio je na Tviteru.

Osnivač kompanija Tesla i Spejseks, koji je kupio i Tviter, pojavio se sa svojom decom na ovom važnom događaju koji se održao u domu Sv.Marte.

"Počastvovan sam što sam upoznao papu Franju juče", napisao je Ilon Mask na Tviteru.

Ova objava Ilona Maska napravila je haos na internetu.

"Divna poseta, lepo je videti da su vaša deca sa vama, to je blagoslov", "Deca Ilona Maska izgledaju kao da su napravljena u mašini za kloniranje", "Svi liče na njega", "Zašto je dečak na kraju podigao ruku?", "Dečačaki bend", "Četvorica musketara", "Kako su porasla njegova deca", "Klonovi", samo su neki od komentara koji se mogu naći na Tviteru.

Veliku pažnj tviteraša privuklo je i odelo koje je nosio najbogatiji čovek na svetu, za koje kažu da nije dobar izbor.

Da podsetimo, Ilon Mask iza sebe ima tri braka, dva puta se ženio istom ženom. Ima osmoro dece, a na fotografiji koja kruži internetom nalaze se sinovi Grifin, Kaj, Damijan i Sakson.

Na fotografiji nema njegove transrodnog Vivijana Džena Vilson koji je nedavno podneo zahtev sudu u Santa Moniki u Kaliforniji tražeći da promeni pol i ime Ksevijer Mask. Ujedno i da se odrekne očevog prezimena.

Mask ovu odluku nije komentarisao.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs