veliki brodolomi

JUGOSLAVIJA JE LUDELA ZA NJOM, A ZBOG DEKOLTEA JE DOBILA OTKAZ: Aferu je zasenio skandal sa 3 decenije starijim mužem

Pevačica i nekadašnja voditeljka Vlatka Pokos poslednjih godina retko se pojavljivala u javnosti, a njena prošlost prepuna je turbulentnih i bolnih dešavanja. Imala je buran život.

Celebrities
17:26h Autor:
JUGOSLAVIJA JE LUDELA ZA NJOM, A ZBOG DEKOLTEA JE DOBILA OTKAZ: Aferu je zasenio skandal sa 3 decenije starijim mužem
Vlatka Pokos, Foto: Pritnscreen Youtube

Vlatka Pokos je osamdesetih i devedesetih bila jedna od najpopularnijih pevačica, plenila je svojim izgledom, a onda joj se desio neverovatan peh.

Naime, ona je 2000. vodila izbor za Miss Hrvatske na HTV-u kada je obukla nezaboravnu crnu haljinu s dekolteom do pupka zbog čega je dobila otkaz. Naime, tadašnji urednik Zabavnog programa Velimir Đuretić je njen autfit smatrao je neprimerenim.

Osim skandala koji je imala sa haljinom, njenu karijeru u drugi plan bacila je i afera sa bivšim mužem Josipom Radeljakom Dikanom koji je 28 godina stariji od nje. Ona je za medije otkrila kako ju je on žele finansijski uništiti, nakon čega je izazvala suze kod naroda. Bivši suprug podigao je tada tužbu protiv nje, dok je ona pričajući o njihovoj ćerki briznula u plač.

Inače, Vlatka je godinama živela u Kanadi i bavila se marketingom. Budući da se brak sa bivšim suprugom neslavno završio, Vlatka je postala opreznija sa muškarcima.

"Naučila sam da više nikad neću dozvoliti nijednom muškarcu da mi upravlja životom i karijerom. Muškarcima ne verujem. Bez partnera sam 14 godina, imala sam samo nekoliko nebitnih afera. I verujem da će tako i ostati. Srećna sam", rekla jejednom prilikom za Dnevni.avaz.

Nakon povratka u Hrvatsku, Vlatka se aktivirala na društvenim mrežama i ponovo počela da izaziva interesovanje javnosti. Ljudi joj redovno upućuju komentare sa molbom da se ponovo vratii na televiziju.

"To mi je kompliment, ali i više je nego očito da mene televizijski establišment ne želi. Nikad nisam skrivala da volim i želim raditi voditeljski posao, ali to ne zavisi o meni. Bez lažne skromnosti, znam da taj posao radim izvrsno. On je moj životni poziv", rekla je ona.

"Izopštili su me, ali ne znam zašto. Na HRT-u ja sam persona non grata, a nikome nisam ništa loše napravila. Ne mislim nikoga moliti za angažman, za to sam preponosna, a u Hrvatskoj je ionako bitnije za koga sam se udala. Moji najveći kritičari reći će da sam ja najbolja voditeljka, i ja to zaista jesam.", zaključila je Pokos.

Uprkos brojnim nedaćama koje su je zadesile, Vlatka izgleda nikad bolje, te često dobija komplimente na račun svoj izgleda. Međutim, ističe da nikada nije išla "pod nož" već da je za sve zaslužna majka priroda.

"Nikad nisam pomišljala na to iako su me, ne biste verovali, u mojim ranim dvadesetima nagovarali na operaciju nosa jer, eto, nije savršen, što god to značilo. Verujem da nas male nesavršenosti čine posebnima i jedinstvenima te da uvek možemo i trebamo izvući maksimum iz onoga što nam je priroda dala.", rekla je ona jednom prilikom pa dodala:

"Podr­žavam i razumem male estetske korekcije, ali bolesno je ono što se danas događa u svetu. Strano mi je videti sve te žene, poput Kim Kardašijan, bez karaktera i stila koje već u vrlo ranoj dobi počnu da koriste botoks ili filere. Da ne govorim o degutantnim predimenzioniranim zadnjicama i usnama. Mediji to veličaju kao nešto lepo. Ne, nije to lepo. Te devojke izgledaju uniformisano i priglupo."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs