MLADA PRELEPOG OSMEHA

ŽENA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA JE SVE OČARALA NEVEROVATNIM OSMEHOM: Udala se u venčanici sa interneta koja košta 5.000 DINARA

Tijana Simić je oduševila sve srpkinje njenim odabirom za jedan od najvažnijih dama u životu!

Star wedding
14:59h Autor:
ŽENA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA JE SVE OČARALA NEVEROVATNIM OSMEHOM: Udala se u venčanici sa interneta koja košta 5.000 DINARA
Žena Miloša Timotijevića udala se u venčanici od 5 000 hiljada, Foto: Printscreen Instagram / milosdtimotijevicofficial

Kao grom iz vedra neba pojavila se vest da se Miloš Timotijević ponovo oženio, a javnost gotovo da nije ni znala da se je zgodni glumac prvi brak sa umetnicom Dunjom okončao u tajnosti. Njegova nova izabranica je Tijana Simić, koja živi u Lisabonu i bavi se marketingom.

Miloš je blistao u elegantnom odelu, a ni lepa mlada nije skidala osmeh sa lica. Prema komentarima korisnika društvenih mreža,koje su juče bile prelavljene slikama sa njihovog venčanja, Tijanu krasi posebna lepota i harizma, a žene su doslovno poludele da njenom venčanicom, koja je pratila liniju tela.

- Stiglo mi je milion poruka gde je Tijana kupila haljinu. Ona izgleda kao milion dolara jer je prelepa, i najlepše se smeje na svetu - napisala je na Instagramu njena drugarica Darja Babović koja je bila i kuma.

Prema njenim navodima, u pitanju je haljina jednog popularnog brenda koje srpkinje obožavaju, a plaćena je svega 40 evra i poručena preko interneta.

Sa druge strane, glumac je jasno stavio do znanja svim pripadnicama lepšeg pola da je zauzet i to vrlo zanimljivom objavom na svojim mrežama. Postavio je sliku na kojoj u prvom planu burma iz natpis "zauzet".

Miloš i Tijana su se, kako prenose mediji, zabavljali svega četrdeset dana, ali i to im je bilo dovoljno da shvate da su jedno za drugo, pa su se ekspresno venčali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs