NEVEROVATAN PREOKRET!

"POSLE SVAKOG POLJUPCA JE VRIŠTALA" : Miloš Timotijević ističe da Milicu Pavlović nije ljubio na PREVARU

Miloš Timotijević otkrio istinu poljupcima sa Milicom Pavlović koje je imao u scenama serije "Pevačica"

Vip priča
14:12h Autor:
"POSLE SVAKOG POLJUPCA JE VRIŠTALA" : Miloš Timotijević ističe da Milicu Pavlović nije ljubio na PREVARU
Miloš Timotijević otkrio istinu poljupcima sa Milicom Pavlović, Foto: Printscreen Youtube / Senorita Music

Glavni glumački tandem u seriji "Pevačica" oduševio je sve gledaoce, a pojedini detalji sa snimanja njihovih provokativnih scena su tek sada isplivali na videlo!

Naime, ispostvavilo se da je scena u kojoj glumac Miloš Timotijević ljubi muzičku zvezdu Milicu Pavlović urađena, zapravo, na prevaru!

- To da sam Milicu poljubio na prevaru njena je interpretacija događaja. Ne krivim je zbog toga, jer je iz njene perspektive to verovatno delovalo tako. Ja nju nisam prevario! Milica ne razume kako funkcioniše glumački posao i ne shvata da treba da se desi i ono što ne piše u scenariju - ispričao je Miloš za "Blic".

Naglasivši da su za taj potez dobili smernice od reditelja.

- Kada je reditelj rekao: "E ovde bi možda trebalo da se poljubite", nju je uhvatila mala panika. Probali smo, ali ona prosto nije mogla da pređe preko toga. Nisam ni krenuo da je poljubim, a kada bi dolazio taj trenutak, ona bi blokirala. Prosto, nije profesionalac i ja je razumem - nastavlja da objašnava šarmantni glumac.

A onda je pribegao jednom triku, kako bi scena sa zgodnom pevačicom bila uspešno snimljena. Ušao je režiju i rekao:

- Zaboravite sve, sad idite tamo i recite joj da neće biti poljupca. Pitali su me šta ću da uradim, samo sam im rekao da urade tako, ništa nisam otkrivao - kaže Miloš.

Milica se opustila, tek, kada je čula tu informaciju. Prema rečima Timotijevića, od tog momenta su počeli normalno da snimaju, jer se videla njena drastična promena. Ali, onda je usledio i iznenadni poljubac, za koji glumac smatra da je trik, a ne prevara.

- Posle toga je vrištala, bilo joj je užasno neprijatno. Imali smo dva, tri poljupca i ona je posle svakog vrištala koliko joj je bilo neprijatno - zaključio je zgodni glumac.

Neka od najizazovnijih izdanja Milice Pavlović pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs