SAZNAJTE VIŠE

DIJETA MILICE PAVLOVIĆ JE OD NJE NAPRAVILA MANEKENKU: Pevačica smršala 10 kilograma, ni sekunde nije bila gladna

Japanska dijeta Milice Pavlović oduševila sve žene jer nema gladovanja, a dozvoljene su i banane.

Fitnes & Nutricija
20:06h Autor:
DIJETA MILICE PAVLOVIĆ JE OD NJE NAPRAVILA MANEKENKU: Pevačica smršala 10 kilograma, ni sekunde nije bila gladna
Foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Milica Pavlović uvek ima perfektnu liniju, pa su se mnogi pitali zbog čega je ona uopšte i probala ovu poznatu dijetu.

S obzirom da se poslednjih meseci više bavila manekenstvom nego nastupima, s obzirom na sva ograničenja koja je nametnula borba protiv epidemije korona virusa.

S obzirom na fotografije koje postuje na društvenim mrežama, Milica je postigla manekensku liniju, a kaže da je to zahvaljujući samo japanskoj dijeti. Ovu ishranu su joj, kaku kažu, preporučili prijatelji, a pojedinosti ove dijete je pronašla na Internetu ali se ipak, pre promene ishrane, konsultovala sa doktorima.

To se naravno preporučuje svima koji kreću neku novu ishranu, jer svaka nagla redukcija kalorija može da izazove promene u organizmu. U japanskoj dijeti, kako je ispričala za Story, za doručak se jede čak tri banane, a uz njih sme da pije samo vodu ili eventualno, čašu nemasnog mleka.

Za ručak, imate izbor između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne testenine sa paradajz sosom, dok je za ručak grilovana ćuretina ili riba. Samo dve salate su u meniju - ili zelena ili kupus salata, a njih možete jesti uz bilo koji obrok.

Nikakve grickalice nisu dozvoljene, jedino što možete jesti između obroka je banana s tim što razmak mora biti bar četiri sata.

Poslednji obrok ne može biti posle 20 sati, a ukupno dijeta traje 12 dana. I daje odlične rezultate.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs