POKORILA JE ESTRADU I POSTALA "KRALJICA JUGA": Dve tragedije obeležile su njen život, a 1 stvar pamtiće dok je živa

Životna priča Milice Pavlović krije zanimljive i potresne detalje koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Vip priča
Autor:
POKORILA JE ESTRADU I POSTALA "KRALJICA JUGA": Dve tragedije obeležile su njen život, a 1 stvar pamtiće dok je živa
Foto: Printscreen Instagram/ senoritamilica

Atraktivna pevačica Milica Pavlović od samog pojavljivanja u muzičkom takmičenju privukla je pažnju svojim zasnosnim telom, kao i plensnim umećem koje ju je u startu izdvojilo od ostalih takmičarki. Već tada su joj mnogi prognozirali uspešnu karijeru, a ubrzo je dobila i titulu jedne od najlepših pevačica.

Njena životna priča krije zanimljive detalje, a uprkos tužnim dogđajima iz njenog života, nikada nije izgubila vedrinu. Naime, roditelji su joj se rastali dok je bila vrlo mlada, otac, kojem je pripalo starateljstvo nad njom, morao je mnogo da radi, kao i ona sama, i to u štampariji. Majku nije viđala, a ubrzo se iz Švajcarske, gde je rođena, preselila u Gornji Bunibrod, selo kod Leskovca, kod bake i deke koji su jedini mogli da joj posvete potrebnu pažnju.

Milica Pavlović
foto: Privatna Arhiva

- Moja baka je za mene primer jedne neverovatno snažne, poštene i najdivnije žene na svetu. Naučila me je da kroz život idem podignute glave, da je važno da budem poštena i lojalna, jer ću samo tako umeti da budem zadovoljna sobom kad padne noć i legnem u krevet. Njena životna priča je veoma dirljiva, kao mlada bila je sluga u bogataškoj kući i radila je samo za hleb i vodu, ali je to nije napravilo lošom i pokvarenom osobom, već ju je naučilo da ceni prave vrednosti i sve što dobije od života. Često mi kaže da sam ja njoj poklon s neba zbog svega što je preživela u mladosti, te da joj je život mojim uspehom vratio i nagradio je za sve što je propatila. Odrasla sam pored te žene, učila od nje i mislim da je to moj najveći životni blagoslov rekla je Milica za "Story".

Budući da je odrastala sa bakom i dekom, oni su postali najvažnije figure u njenom životu, a pevačica ponosno ističe da je Vladimirova i Radina unuka. U više navrata je istakla da je težila tome da jednog dana njeni baka i deka budu ponosni na nju, te da im osvetla obraz i na taj način im vrati svu ljubav koju su joj pružili.

Milica Pavlović
foto: Printscreen Instagram/senoritamilica

Pored toga, Milica je preživela vrlo tešku saobraćajnu nezgodu od koje i danas vuče traume. Ali, to ne samo da je nije sprečilo da gradi više nego uspešnu muzičku karijeru već je na njenom licu ugraviralo osmeh od hiljadu vati, karakterističan za ljude koji su naučili da cene ono što imaju.

Talentom do zvdeza

Muzika je od malih nogu postala njena ljubav, pa je još kao mala pevala u horu i učestvovala na raznim muzičkim takmičenjima.

Završila je srednju muzičku školu "Stanislav Binički" u Leskovcu, teoretski odsek, a poseduje i diplomu muzičkog saradnika. Pored toga, završilaje i dve godine gimnazije u Švajcarskoj. Potom upisuje Fakultet za kulturu i medije Megatrend univerziteta, smer Odnosi sa javnošću, na kojem je diplomirala 2014. godine.

Pre desetak godina prijavila se za jedno od naših najpoznatijih muzičkih takmičenja "Zvezde Granda", što je bila prekretnca u njenoj karijeri.

Milica je zbog specifičnog scenskog nastupa izazvala ogromnu pažnju i interesovanje publike, pa se oko svakog njenog novog pojavljivanja podizala prašina. Međutim, mišljenja su bila oprečna. Dok su joj jedni prognozirali blistavu karijeru, drugi su smatrali da neće postići neki veći uspeh.

Iako to nije tako delovalo, tek nedavno je priznala da su joj sva pojavljivanja u emisiji "Zvezde Granda - Narod pita" teško padala, jer je bilo dosta telefonskih uključenja u kojima je publika iznosila loša mišljenja o njoj, pa je zbog toga stalno plakala.

Milica Pavlović
foto: Privatna Arhiva

Ipak, njena odluka da bude drugačija i originalna je urodila plodom, pa je Milica uspela da se plasira u samo finale takmičenja, osvojivši sedmo mesto.

Poznato je da Milica ogroman novac ulaže u svoju karijeru i nove pesme, pa je tako svaka propraćena i visokobužetnim performansom. Koliko je predana poslu pokazuju njeni spotovi, u koje je uložila veliki trud.

Milica Pavlović
foto: Privatna Arhiva

Ostvarila se i u glumačkim vodama

Prvu, i to glavnu, ulogu ostvarla je u seriji "Pevačica", gde je tumačila lik Ivane. Za potrebe ovog projekta snimila je i pesme "Crna jutra" i "Dabogda propao", koje su odmah našle put do srca publike.

Tragedije koje nikada neće preboleti

Smrt bake i deke za nju je bio jak udarac, prvo joj je umro deka, a potom i baka.

- Uh, najiskrenije, ja sam izbegavala u poslednje vreme da pričam na temu smrti svog deke. Ne zato što se ja stidim nečega, to je meni najlepši period u životu, nego je bolno. Naravno da sam ja bila svesna da moj deda ima dobar broj godina života, i naravno da sam svesna da ćemo svi umreti, ali taj momenat kada se desi gubitak voljene osobe u mom slučaju je to bila tragedija - sa knedlom u grlu rekla je Milica u emisiji "Exkluziv".

Ne krije da je upravo on imao ključnu mušku ulogu u njenom životu.

- Moj deda je moj otac. Čak i moj otac se ne ljuti kada to izgovorim. Ja to kažem i svom ocu: "Ćale, moraš da razumeš. Prvu suknjicu kupio mi je deda. Kada sam operisala slepo crevo, moja baba je ležala sa mnom u bolnici, ti si bio u Švajcarskoj" - otkrila je pevačica i dodala da su njeni baba i deda zaslužni za sve što je ona danas.

Pevačica je do uz baku i deku bila do poslednjeg njihovog daha, bila je tu uz njih kada im je bila najpotrebnija.

- Život zaista piše romane, a ja sam do sada u više navrata imala situacije koje su mi za samo jedan tren kompletan život okrenule naopačke. Za godinu i po dana sam ostala bez ljudi koji su bili moja porodica, moj dom, moj tim. U novembru 2020. godine je otišao moj Dude, a danas isti scenario, isti ljudi, samo odlazi i moja Rada. I sada imam dva anđelčića na ramenu - napisala je Milica, pa dodala:

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Sa jedne strane si ti, a sa druge moj Dude. I od sutra, zajedno, pišemo nove pobede. Jer, mi smo i dalje tim. Pevamo, igramo, slavimo život. I imam jednu malu molbu za sve ljude koji me poznaju, vole, podržavaju, sreću... Samo me ništa nemojte pitati. Pustite me da naučim da živim sa ovom situacijom na svoj način. A ova bol... Uspeću valjda vremenom nekako da je pripitomim. Bar se nadam da hoću. Moram.

Jedan od najvećih pevačicinih hitova jeste "Posesivna bivša", a mnogi su mišljenja da uvodnim delom u istu, Milica opisuje upravo sebe.

"Ne verujem u sreću, ni u čuda, ni u nameru da budem bolja - ja moram biti, najbolja! Moje gladno srce i posesivni um se ne zaustavljaju lako. Ko mi je standard i konkurencija? Ogledalo! Učitelji kamen spoticanja, oštrica i zavoj za rane. Svemu dugujem, a nikome nisam dužna. Posesivno se gledamo, ti i ja. Ako sam poklekla i pala, ti si me podigla na noge. Sad gledaj kako u tvoje ime osvajam džunglu!"

Milicu Pavlović već večeras možete gledati u ulozi žirija, u plesnom talent šou na Kurir televiziji.

Novi zabavni format "Rame uz Rame sa Draganom" emitovaće se ove nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Rame uz rame sa Draganom
foto: Promo

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs