OBJAVILA NOVI ALBUM "POSESIVNA"

NIŽE USPEHE I POMERA GRANICE NA MUZIČKOJ SCENI: Ali, čim se seti ovoga, Milica Pavlović ne može da zadrži SUZE! (VIDEO)

Trenutno jedna od najpopularnijih izvođača na našoj muzičkoj sceni!

Vip priča
Autor:
NIŽE USPEHE I POMERA GRANICE NA MUZIČKOJ SCENI: Ali, čim se seti ovoga, Milica Pavlović ne može da zadrži SUZE! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Senorita Music

Pevačica je napravila pravi bum na estradi, kada je pre nekoliko dana objavila novi album "Posesivna"! Organizovala je pompeznu promociju na kojoj su bile mnoge javne ličnosti, a posebno je podržala Jelena Karleuša.

Poznato je da Milica ogroman novac ulaže u svoju karijeru i nove pesme, pa je tako svaka propraćena i visokobužetnim performansom. Koliko je predana poslu, pokazuju i sike na njenom Instagram profilu, gde je pokazala koliko je povreda zadobila, kako bi jednu koreografiju perfektno izvela!

Ali, kako je sve počelo?

Milica Pavlović je rođena 11. avgusta 1991. godine u Ajnzidelnu u Švajcarskoj, ali je detinjstvo provela sa bakom i dekom u selu Gornji Bunibrod pored Leskovca. Kako je odrasla u specifičnim okolnostima, često ističe kako su joj baka i deka najbitnije osobe u životu. Muzika je od malih nogu postala njena ljubav, pa je još kao mala pevala u horu i učestvovala na raznim muzičkim takmičenjima.

Završila je srednju muzičku školu „Stanislav Binički” u Leskovcu, teoretski odsek, a poseduje i diplomu muzičkog saradnika. Pored toga, završilaje i dve godine gimnazije u Švajcarskoj. Potom upisuje Fakultet za kulturu i medije Megatrend univerziteta, smer Odnosi sa javnošću, na kojem je diplomirala 2014. godine.

Tragedija koju nije prebolela

Nažalost, Miličin voljeni deka je napustio je ovaj svet pre nešto više od godinu dana, ali tuga koju ona oseća ne jenjava posebno u velikim momentima.

- Uh, najiskrenije, ja sam izbegavala u poslednje vreme da pričam na temu smrti svog deke. Ne zato što se ja stidim nečega, to je meni najlepši period u životu, nego je bolno. Naravno da sam ja bila svesna da moj deda ima dobar broj godina života, i naravno da sam svesna da ćemo svi umreti, ali taj momenat kada se desi gubitak voljene osobe u mom slučaju je to bila tragedija - sa knedlom u grlu rekla je Milica u emisiji "Exkluziv".

Ne krije da je upravo on imao ključnu mušku ulogu u njenom životu.

- Moj deda je moj otac. Čak i moj otac se ne ljuti kada to izgovorim. Ja to kažem i svom ocu: "Ćale, moraš da razumeš. Prvu suknjicu kupio mi je deda. Kada sam operisala slepo crevo, moja baba je ležala sa mnom u bolnici, ti si bio u Švajcarskoj" - otkrila je pevačica i dodala da su njeni baba i deda zaslužni za sve što je ona danas.

Naglašava da su njeni baba i deda za nju blago.

Saradnja sa Aleksandrom Radović

Milica je pohađala i školu pop muzike Aleksandre Radović. Kao najbolji polaznik ove škol dobila je na poklon pesmu „Dođi”, koju je komponovala Leontina Vukomanović. Upravo sa njom je nastupila 2010. godine na Radijskom festivalu, a to je ujedno bilo njeno prvo medijsko pojavljivanje. Nakon odluke da se prijavi za muzičko takmičenje Zvezde Granda, Aleksandra Radović je izjavila da je Milica dobar pevač, da joj najbolje leži strana muzika. Međutim, ona je nije podržala da se prijavi za jedno muzičko takmičenje.

Vrtoglav uspeh u karijeri i nov album

Pre desetak godina prijavila se za jedno od naših najpoznatijih muzičkih takmičenja "Zvezde Granda", što je bila prekretnca u njenoj karijeri.

Milica je zbog specifičnog scenskog nastupa izazvala ogromnu pažnju i interesovanje publike, pa se oko svakog njenog novog pojavljivanja podizala prašina. Međutim, mišljenja su bila oprečna. Dok su joj jedni prognozirali blistavu karijeru, drugi su smatrali da neće postići neki veći uspeh.

Iako to nije tako delovalo, tek nedavno je priznala da su joj sva pojavljivanja u emisiji "Zvezde Granda - Narod pita" teško padala, jer je bilo dosta telefonskih uključenja u kojima je publika iznosila loša mišljenja o njoj, pa je zbog toga stalno plakala.

Ipak, njena odluka da bude drugačija i originalna je urodila plodom, pa je Milica uspela da se plasira u samo finale takmičenja, osvojivši sedmo mesto.

Od produkcije je dobila pesmu "Tango", a od tog momenta Pavlovićev pomera granice u muzičkim vodama i trenuto je jedna od naših najpopularnijih mladih pevačica.

Do pre nekoliko dana bila je ponosna vlasnica tri albuma - "Govor tela" i "Boginja" i "Zauvek". Neki hitovi koji su se sa njih izdvojili su: "Dominacija", "Demantujem", "Seksi senorita", "Mogla sam", "Ljudi, ljubi", „Hej ženo”, „Tako mi i treba” i „Ne sećam se” itd.

Oprobala se i kao tekstopisac, a takođe, snimila je duete sa Acom Lukasom - "Kidaš me" i Sašom Matićem - "Oko moje".

A pažnju je provukla i stranim medijima, koji često ističu da je jedna od najlepših srpskih pevačica.

Serija "Pevačica"

Prvu, i to glavnu, ulogu ostvarla je u seriji "Pevačica", gde je tumačila lik Ivane. Za potrebe ovog projekta snimila je i pesme "Crna jutra" i "Dabogda propao", koje su odmah našle put do srca publike.

Novi album "Posesivna"

Krajem marta Milica objavljuje zvaničnu najavu za četvrti studijski album "Posesivna", koje je objavljen 11. aprila. Za potrebe albuma, Milica Pavlović se ofarbala u plavo, što je privuklo ogromnu pažnju javnosti, a mišljenja su bila veoma podeljena.

Ono što razlikuje ovaj album od prethodnih jeste način promovisanja. Prva je na ovim prostorima koja nije snimila spotove za pesme, nego svaka pesma ima scenski performans sa određenom radnjom i tematikom. Pesme koje su se brzo izdvojile: "Posesivna Bivša", "Šećeru" , "Nema Žene", "Provereno" itd.

Milica je najavila da je naredni korak prvi solistički koncert u Beogradu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs