UVEK IZLAZI KAO POBEDNIK

"SVE ŠTO SMO ULOŽILI NESTALO JE PREKO NOĆI" Boba Živojinović o nesreći koja je zadesila Brenu i njega

Boba Živojinović je sve padove u životu mnogo lakše podneo, jer pored sebe ima, kako ističe, sjajnu suprugu.

Vip priča
Autor:
"SVE ŠTO SMO ULOŽILI NESTALO JE PREKO NOĆI" Boba Živojinović o nesreći koja je zadesila Brenu i njega
Boba Živojinović o braku i poslu, Foto: Antonio Ahel/ATA

Naš proslavljeni teniser Slobodan Boba Živojinović već decenijama je u srećnom braku sa jednom od najvećih balkanskih zvezda. Isitče da mu je omiljena titula "muž Lepe Brene".

Njihova ljubav je uspela da prebrodi mnoge nedaće, a Boba je nedavno otkiro i jednu nimalo prijatnu situaciju, za koju javnosti uopšte nije znala.

Naime, radi se o momentu osnivanja "Grand produkcije". U taj poslovni poduhvat bio je uložio svu ušteđevinu, a onda se posle nekoliko meseci desio ogroman požar.

- Osnovao sam "Grand" produkciju za dve nedelje, ali sam tada već imao bazu, sa novcem koji sam zaradio. Nakon par meseci izgoreo nam je studio, sve što smo uložili preko noći je nestalo. I onda je došao kod mene Saša Popović i pitao me šta sad da radimo, a ja sam mu rekao napravićemo još bolji i veći, što se i dogodilo. Moram da odam priznanje. Saši on je napravio medijski sjajnu stvar - istakao je Boba Živojinović.

Dodajući da mu je, uz saputnicu poput Lepe Brene, mnogo lakše da prebrodi sve poteškoće. A često zna da se i našali na račun njihovog braka. u kojem su dobili i dva sina - Viktora i Stefana.

- Ja sam muž Lepe Brene ceo život. Još kad sam bio mali, meni je mama puštala Lepu Brenu i ja sam se tako uspavljivao - rekao kroz osmeh proslavljeni sportista.

Kruna Bobine i Brenine ljubavi su dva sina - Viktor i Stefan, koji su izrazli u dobre i veoma zgodne momke.

Prema Bobi Živojinoviću, ovo je receptura za srećan i dugovečan zajednički život:

- Žena je glava kuće i to Brena zna. Uživamo, volimo se, poštujemo se. Od kako se sve ovo desilo sa koronom mi bukvalno provodimo 24 časa zajedno. Naš odnos je postao još jači. U braku mora da postoji poštovanje i kompromis - zaključio je Živojinović, poslavši jasnu poruku svim muškarcima.

Zanmljivi momneti iz braka Živojinovića:

1 / 11 Foto: Instagram / Lepabrenaa
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs