RASKOŠNA SVADBA

DANA SE UDALA ZA 35 GODINA STARIJEG MILIJARDERA: Nikome nije jasno zašto uspešna lepotica "ljubi dedu"

Doktorka iz Njujorka se venčala za 35 godina starijer milijardera!

Star wedding
08:07h Autor:
DANA SE UDALA ZA 35 GODINA STARIJEG MILIJARDERA: Nikome nije jasno zašto uspešna lepotica "ljubi dedu"
Doktorka iz Njujorka se udala za 35 godina starijer milijardera, Foto: Profimedia

Poznati biznismen i milioner, kao i vlasnik kluba američkog fudbala, Robert Kraft (81) oženio se Danom Blumber (47) juče u Njujorku. Međutim, niko od zvanica, među kojima je bilo puno javnih ličnosti, nije znao da dolazi upravo na njihovu svadbu, samo im je bilo rečeno da se svečanu obuku.

Na početku ceremonije je preikazan vrli dirljiv i emotivan video, a onda su se i mladenici pojavili pred oko 250 zvanica i predstavili se kao muž i žena. A ovaj svečani događaj nije propustilo ni mnoštvo moćnika kao što su Rodžer Gudel, Adam Svilera, Ari Emanuel, i mnogi drugi.

Svadbu su organizovali za svega tri nedelje, a za neverovatnu atmosferu je bio zadužen legendarni rok pevač Elton Džon. Šuška se da su baš o njemu i odredili datum nezaboravne žurke, jer su htela da im baš on peva. Uz njega, goste su zabavljali Ed Širan i Mik Mil, a prvi ples je bio uz akustičnu muziku.

Ko je dana Blumer?

Dana je jedan od omiljenih oftamologa u Njujorku i veliki stručnjak u svojoj oblasti. I dok jednu misle da je sa Robertom zbog ogromnog bogatstva koje poseduje, drugi smatraju da je jedina dama koja se zaista zaljubila u njega, iako je skoro 35 godina stariji.

Neretko se suočava i sa uvredima na račun toga što "ljubi dedu", ali Dana nije mnogo marila za to, te na sve prozivke uvek odgovori samo osmehom.

NJihova ljubav počela je još 2019. godine, kada su uhvaćeni prvi put da se drže za ruke na na finalu svetskog fudbalskog prvenstva za žene u Parizu. Od tada su se stalno zajedno pojavljivali na svim važnim dešavanjima, poput dodele Oskrala 2020.

1 / 8 Foto: Profimedia

Robert iza sebe ima brak sa svojom devojkom još sa fakulteta, Majrom Hajat Kraft. Njihova ljubav trajala je 48 godina, a naglo je prekinuta u julu 2011. godine, kada je Marja izgublia bitku sa rakom jajnima u 68-oj.

Njen gubitak je veoma teško podbeno, a iako je pokušavao da ulazi u neke veze posle njene smrti, sve su bile kratkortajne, jedino je Dani pošlo za rukom da ponov osvoji njegovo srce.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs