ostali su prijatelji

BIVŠI MUŽ MIRE ŠKORIĆ JE NEVEROVATAN FRAJER I DALJE: Ovako sada izgleda Vasa Jeremić, ugledni beogradski hirurg

Bivši muž Mire Škorić odveo je njihovu ćerku do oltara pre nekoliko dana, a javnost je konačno imala priliku da vidi kako Vasa izgleda posle toliko godina.

Vip priča
10:20h Autor:
BIVŠI MUŽ MIRE ŠKORIĆ JE NEVEROVATAN FRAJER I DALJE: Ovako sada izgleda Vasa Jeremić, ugledni beogradski hirurg
Bivši muž Mire Škorić, Foto: ATA Images

Pevačica prepoznatljivog glasa Mira Škorić proteklog vikenda udala je ćerku jedinicu Milicu, koju je dobila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem. Na venčanje su došle brojne poznate ličnosti, a mlada nije skidala osmeh sa lica. Blistala je u raskošnoj venčanici, dok je veselje u jednom prestižnom prestoničkom restoranu trajalo do duboko u noć.

Milica je krenula tatinim stopama, te je postala doktor, a Mira neretko ističe kako je uvek mnogo učila i bila odličan student, kao i da je ona njen najveći ponos.

- Milica ne voli medije i javni život, ali me podržava u svemu. Kada je bila mala, mogla sam da je prevarim za neko slikanje ili odlazak u TV emisiju, ali sada zaista ne mogu da utičem na njene odluke, donosi ih sama. Uz pomoć porodice sam uspela da uskladim posao sa majčinstvom - rekla je svojevremeno pevačica.

Miličina svadba je bila i jedinstvena prilika da se na istom mestu nađu njeni roditelji, koji su se davnih dana venčali. Iako su deceniju bili u braku, nisu mogli da prevaziđu nesuglasice i usledio je razvod. Ali, oboje su stalno naglašavali da su ostali i baš prijateljskim odnosima.

1 / 5 Foto: ATA Images

Otkako su se razveli, bivši Mirin muž i ugledni beogradski hirurg retko se pojavljivao u javnosti. Međutim, na ćerkino venčanje došao je u izuzetno elegantnom izdanju, te su mnogi komentarisali da je Vasa u odličnoj formi.

Pevačica nije puno govorila o svom bivšem suprugu, samo je isticala da ne planira nikad više da se uda. Ali, Mirina i Vasina svadba se dugo prepričavala, i dalje važi sa jednu od najveselijih na estradi ikada.

Mira je nosila romantičnu čipkanu venčanicu koja je pratila liniju tela, a kosu je pokupila u punđu. Mnogi se ne sećaju da je popularna pevačica u tom periodu karijere bila plavuša.

- Škorićka postala Jeremićka - pisao je 1995. godine popularni folk magazin „Sabor“, koji je izveštavao o venčanju na kome su se okupila najpoznatija imena muzičke scene.

Kuma je bila Ana Bekuta, a među gostima su se našli Ceca i Željko Ražnatović Arkan, Dragan Kojić Keba, Marinko Rokvić, Zorica Marković, Rođa Raičević i mnogi drugi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs