Nije krenula majčinim stopama

Mira Škorić ponosna mama: Ćerka Milica veoma uspešna na fakultetu! (FOTO)

Dama koja važi za jednu od najopasnijih na našoj sceni ne krije da je ljubav i pažnja koju dobija od porodice glavni pokretač

Celebrities
21:20h Autor:
Mira Škorić ponosna mama: Ćerka Milica veoma uspešna na fakultetu! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Imitacijama Mire Škorić u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" svi su apludirali, a pevačica kaže da je iza svake uloge u koju je uskočila stoji višesatni rad. Mira priznaje da se srodila sa epitetom opasne žene.

"Ja sam najopasnija žena na estradi. Šalu na stranu, tako me doživljavaju zato što kažem u lice sve što imam", smatra pevačica, koja nije dugo razmišljala kada su joj ponudili da bude deo šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato".

Mira Škorić neutešna, ne prestaje da plače: To je najteži trenutak za svako dete!

"Nemam taj problem koga ću imitirati, trudim se koga god da dobijem. Eto, za imitaciju Mimi sam čak uradila tetovaže koje nikada privatno ne bih uradila. Sada je i malo kasno za to", kaže Mira i dodaje:

"Ovaj šou je jako zahtevan i ono što gledaoci vide nije ni dva odsto onoga što mi radimo pre toga. Svaki dan se trudim i dajem sve od sebe jer je ovo humanitarna priča i novac odlazi bolesnim ljudima. Bukvalno ne spavam kako bih bila što bolja."

Mira kaže da se od svega odmara i opušta uz porodicu, naročito uz ćerku Milicu, koja je upisala medicinski fakultet.

"Ona je uspešna na fakultetu i kao svaki roditelj - najponosnija sam. Uz nju me srećnom čine otac i sestrić Danilo. Tako punim baterije. Volim da vreme provodim sa porodicom, to je valjda i suština života", ističe Škorićeva.

Ceca ne da letu da prođe: Fotografijom zapalila Instagram (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs