progovorila o teškim trenucima

LILA SAM SUZE DANIMA! OSEĆALA SAM SE KAO DA UMIREM: Bolna ispovest voditeljke!

Pevačica i nekadašnja voditeljka Vlatka Pokos poslednjih godina retko se pojavljuje u javnosti, a njena prošlost prepuna je turbulentnih i bolnih dešavanja.

Vaše dete & vi
Autor:
LILA SAM SUZE DANIMA! OSEĆALA SAM SE KAO DA UMIREM: Bolna ispovest voditeljke!
Foto: PrintscreenInstagram/vlatkapokos

Bivša hrvatska voditeljka i pevačica Vlatka Pokos odlučila je da prvi put javno progovori o jednom od najbolnijih životnih trenutaka, spontanom pobačaju koji je imala pre 14 godina.

2007. godine, nakon razvoda od preduzetnika Josipa Dikana Radeljaka, bila je u vezi sa sinom pevača Davora Radolfija, Željkom Radolfijem. On je bio uz nju u najtežim trenucima, kao i članovi porodice.

-Spontani pobačaj je za svaku ženu jako težak i tužan događaj, a meni se dogodio u jednom od najtežih perioda života, uopšte. Bila sam izložena ogromnoj količini stresa zbog teškog razvodoma od bivšeg supruga, pred očima javnosti. Bilo je pravo čudo što sam uopšte uspela da zatrudnim, ali uprkos nezavidnoj situaciji, nisam sumnjala u svoju odluku da želim dete- rekla je Vlatka i nastavila:

Međutim, život je hteo drugačije. Verujem da svaka žena, kad potvrdi trudnoću, počne da zamišlja svoju bebu i svoj budući život. Iako sam bila jako uplašena, podstanar, bez ikakve imovine i podrške, to dete za mene je predstavljalo blagoslov i svetlo u mom životu. Neke detalje sam zakopala duboko u svoju podsvest, a ostao je samo osećaj ogromne tuge, očaja i beznađa kad mi je ginekolog, nakon devet nedelja trudnoće rekla da maleno srce više ne kuca.

Obuzela me tuga, osećaj nemoći i gubitka, suze sam lila danima. U nizu užasnih događaja gubitak deteta zadao mi je strašan udarac. U mom slučaju morao je da se uradi ginekološki zahvat u bolnici i sve je prolazilo kao u nekom snu, nestvarno. Kao javna osoba morala sam da trpim i i sve one znatiželjne poglede i šaputanja, a bolesna ljudska želja za zadiranjem u tuđi život kulminirala je kad se čitava moja istorija bolesti pojavila na jednom hrvatskom portalu i kad su me 'novinari' zvali i postavljati neumesna i neljudska pitanja.

Zaista, mislim da je to bio vrhunac gadosti i progona koje sam proživljavala u Hrvatskoj. Nisam danima izlazila iz stana i bila sam u očajnom stanju. . Osećala sam se kao da umirem. Iskreno, bolno je prisećati se dok ovo pišem. Krivci koji su detaljno opisali moje suze i detalje boravka u bolnici nikad nisu pronađeni, ali ja im nikad neću oprostiti", otkrila je Vlatka za Gloriju.hr.

Inače, Vlatka već pet godina živi u Kanadi i bavi se marketingom. O njenom ljubavnom životu nakon razvoda od Radeljaka malo se zna, a nedavno je priznala da je sama 14 godina.

"Naučila sam da više nikad neću dozvoliti nijednom muškarcu da mi upravlja životom i karijerom. Muškarcima ne verujem. bBez partnera sam 14 godina, imala sam samo nekoliko nebitnih afera. I verujem da će tako i ostati. Srećna sam", rekla je nedavno za Dnevni.avaz.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs