LEA KIŠ IZ 1989. GODINE I LEA KIŠ IZ 2022. GODINE SU DVE RAZLIČITE ŽENE: "Džaba doktorat, izgledaš mlađe od ćerke"

Nakon što je na Instagramu objavila najnoviju fotografiju, voditeljka Lea Kiš je na udaru javnosti, ali i kolega

Star look
Autor:
LEA KIŠ IZ 1989. GODINE I LEA KIŠ IZ 2022. GODINE SU DVE RAZLIČITE ŽENE: "Džaba doktorat, izgledaš mlađe od ćerke"
Foto: printscreen/youtube

Voditeljka Lea Kiš veliku pažnju privlači svojim izgledom. Zategnuto lice, napućene usne, punije jagodice i duga plava kosa, sada su njen zaštitni znak. Lea sa velikim ponosom na Instagramu objavljuje slike na kojima pozira sa ćerkom, dok ljudi komentarišu kako izgledaju kao bliznakinje.

Novi izgled voditeljke nedavno je komentarisao i njen kolega Garn Čomora koji je na Fejsbuku isprozivao koleginicu ovim rečima:

"Šta je sa ovim ženama? Ne može riba u 50 plus. Može samo dama, tome treba težiti, a ne da izgledaš mlađe od ćerke. Lea, džaba doktorat", napisao je Goran.

Lea Kiš je novinarstvom počela da se bavi od 18. godine, a prošle godine smo na Instagramu videli jednu njenu fotografiju sa naslovne strane časopisa Praktična žena. Na toj fotografiji Lea je imala 22 godine, smeđu kosu i lice koje nimalo ne podseća na ovo koje danas ima.

Podsetimo se, Lea Kiš Jokić je voditeljka i doktor nauka, rođena 29. marta 1968. godine u Beču. U Pančevu je završila srednju turističku školu, a zatim je u Beogradu upisala Akademiju lepih umetnosti, smer menadžment u novinarstvu. Magistrirala je komunikologiju i ima doktorat iz oblasti kulture i medija na Fakultetu Dramskih Umetnosti.

Potiče iz starojevrejske imućne porodice u kojoj su pradeda, deda i otac bili advokati. Pre advokature, otac se bavio fudbalom pa su se često selili. Mnogo vremena je provela na Kipru, u Tunisu, Libiji, Kuvajtu i Iraku koji su napustili dan pre bombardovanja. Karijeru je započela sa 15 godina na Radio Pančevu. Sa 18 godina je radila na televiziji Beograd kao najavljivačica, piše Biografija.org

Pogledajte kako je Lea Kiš menjala imidž tokom svih ovih godina:

1 / 5 Foto: ATA Images / Antonio Ahel
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs