GLASAJTE!

5 NAJBOLJE STILIZOVANIH ŽENA OVE NEDELJE: Ona svaki put kada se pojavi izgleda kao - HOLIVUDSKA DIVA

One nose najnovije trendove, od njih učimo nove trikove.

Moda
Autor:
5 NAJBOLJE STILIZOVANIH ŽENA OVE NEDELJE: Ona svaki put kada se pojavi izgleda kao - HOLIVUDSKA DIVA
Kejt Bekinsejl, Foto: Profimedia

Od crnog satena, farmerica, elegantne haljine ala Merilin Monro, svetske zvezde su nas ove nedelje oduševile.

Poznate dame ne idu tek tako skockane ulicama Njujorka ili Los Anđelesa. Uglavnom su takva njihova izdanja takođe rezervisana za posao, neki sastanak ili gostovanje na nekoj televiziji. Iako najviše volimo da ih vidimo obučene u stare farmerice i izlizane patike, ove nedelje su nas Kejt Bekinsejl, Prijanka Čopra i Demi Mur oduševile.

Koja je po vama ove nedelje najbolje stilizovana? Glasajte u našoj anketi, voleli bismo da čujemo vaše mišljenje.

1. DEMI MUR

Uvek glamurozna, Demi se pre par dana pojavila na ulicama Los Anđelesa obučena u crno od glave do pete. Naizgled monotona kombinacija je bila sve osim, a to je prelepa glumica postigla tako što je obukla satenske pantalone.

Demi Mur
foto: Profimedia

2. NAOMI VOTS

Jedna od najstilizovanijih glumica, makar kada je crveni tepih u pitanju je definitivno australijska glumica - Naomi Vots. Bež sako, crni džemper, bela košulja i džins svakako spadaju u klasične komade, ali Nami je ceo autfit podigla parom modernih sandala i seksi sunčanim naočarima.

Naomi Vots
foto: Profimedia

3. PRIJANKA ČOPRA

Jedna od najlepših žena na svetu, oduševila je svojim smelim stajlingom. Lepa glumica obukla je crveni top i suknju, a sve to začinila kožnim mantilom sa krznom u crnoj boji.

Prijanka Čopra
foto: Profimedia

4. IRINA ŠAJK

Bivša supruga Bredlija Kuper i jedna od najpoznatijih manekenki na svetu, svojim svakodnevnim stilom inspiriše žene već godinama.

Irina Šajk
foto: Profimedia

5. KEJT BEKINSEJL

Ona je uvek glamurozna, ume i da pretera ali nećemo joj suditi, već ćemo joj se diviti na hrabrosti da u vreme kada svi nose patike i ležernu garderobu, ona ne prestaje da se oblači kao stara holivudska diva.

Kejt Bekinsejl
foto: Profimedia

Glasajte!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs