GLASAJTE!

5 NAJBOLJE STILIZOVANIH SRPKINJA OVE NEDELJE: Ona ima 60 godina i telo koje bi svaka žena poželela

One nas oduševljavaju svojim stilom već godinama.

Moda
Autor:
5 NAJBOLJE STILIZOVANIH SRPKINJA OVE NEDELJE: Ona ima 60 godina i telo koje bi svaka žena poželela
Foto: Printscreen/Instagram/ Lidija Vukićević

Promenljivo vreme je idealno za one slojevite kombinacije, trenč kapute i čizme u kombinaciji sa onim nešto lakšim materijalima sa kojima možemo da se igramo iz dana u dan. Takve, a i još neke trikove ove dame nam svako malo otkriju na svojim Instagram profilima. Među njima su se ove nedelje našle Dragana Kosjerina, Marina Ćosić, Milena Radulović, Tamara Kalinić i Lidija Vukićević.

1. DRAGANA KOSJERINA

Naša poznata TV voditeljka uvek je doterana, a tajna njenih savršenih kombinacija leži uvek u tome što bira klasike koje uvek može da nosi na drugačiji način.

2. MARINA ĆOSIĆ

Poznata glumica i prelepa žena, Marina Ćosić nas svojim modernim stilom sve više oduševljava.

3. MILENA RADULOVIĆ

Naša prelepa glumica se za crveni tepih odlučila za jednostavnu bež haljinu koju je dopunila sa preminezioniranim sakoom i torbom brenda Guči.

4. TAMARA KALINIĆ

Jedna od najpoznatijih influenserki na svetu, Tamara Kalinić, svakodnevno nas uči stilu, pa je tako i ovoga puta oduševila jednostavnom kombinacijom koja se lako da prekopirati.

5. LIDIJA VUKIĆEVIĆ

Glumica koja se proslavila ulogom u kultnoj seriji "Bolji život" oduševljava nas svojom energijom i izgledom u 60. godini života i definitivno je primer da žene mogu da oblače u bilo kom dobu ono što im se sviđa.

Glasajte!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs