SVOJIM STILOM POKORILA JE SVE MODNE IKONE DANAŠNJICE: Zaboravite na klasična odela - OVAKO SE TO RADI

Na jednom filmskom događaju u Las Vegasu, pojavila se mlada glumica koja svojim talentom za glumu ali i stilom ostavlja sve iza sebe.

Moda
Autor:
SVOJIM STILOM POKORILA JE SVE MODNE IKONE DANAŠNJICE: Zaboravite na klasična odela - OVAKO SE TO RADI
Zendaja, Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je jedna od najpoznatijih mladih glumica današnjice, proslavila se ulogom u hit seriji "Euforija", a sinoć se na jednom događaju u Las Vegsasu pojavila u kombinaciji zbog koje je svima pala vilica do poda.

Iako se nedavno njen dugogodišnji stilista i prijatelj Lo Roč povukao iz posla, ona i dalje ređa uspehe na crvenom tepihu, a njen poslednji stajling bez sumnje kreiran je uz njeno vrhunsko poznavanje mode.

Stajling prelepe Zendaje je poput savršene kombinacije klasike odnosno mode nekih davnih vremena i onog najmodernijeg u 21. veku.

Zendaja
foto: Profimedia

Široke pantalone neobičnog kroja ostavile su modne kritičare bez daha, a čim su pojavile fotografij sa "CinemaCon" događaja, žene su poludele za ovom kombinacijom kakvu nikada ranije nismo videli.

Model ovih pantalona pristaje svakoj građi, a one su takođe i dokaz da oversajz garderoba ne izlazi iz mode. Prelepa glumica je umesto klasičnog prsluka obukla neobičan model bez leđa u bež boji. Obukla ga je na golo telo, a ceo stajling ni u jednom momentu nije delovao vulgarno.

Uz sjajan komplet, obula je bele salonke, dok je od nakita ponela samo zlatne minđuše i njenu prepoznatljivu frizuru.

Zenedeja je poznata i po tome što ne voli da nosi tešku šminku, pa je i ovoga puta ispratila ono dobro pozanto pravilo - manje je više.

Zendaja
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs