TEKSAS SUKNJE SU "MUST HAVE" PROLEĆA 2023: Donosimo vam 3 fenomenalne kombinacije POZNATIH DAMA, savršeno su je uklopile

Ni ovog proleća teksas suknja ne izlazi iz mode, naprotiv dizajneri se utrkuju čiji će model biti originalniji.

Moda
16:34h Autor:
TEKSAS SUKNJE SU "MUST HAVE" PROLEĆA 2023: Donosimo vam 3 fenomenalne kombinacije POZNATIH DAMA, savršeno su je uklopile
Teksas suknje ne izlaze iz mode, Foto: Profimedia

Teksas suknje ne izlaze iz mode i ovog proleća su neizostavni deo autfita. Aktuelne su bile na skoro svim modnim revijama i predstavljaju tip suknje koji doslovno možete nositi svakog dana u različitim kombinacijama.

Bilo da su mini, midi ili maxi sa njima nema greške. Mogu se uklapati u različitim prilikama i sve je prepušteno vašoj mašti na volju. Kombinacije su beskonačne a mi smo izdvoji par predloga za vas u sve tri varijante dužine.

1. Mini teksas suknja

Možete je kombinovati uz košulje, džempre ali i na dukserice. Zavisno od prilike uz nju možete da obujete patike ali i visoke potpetice.

mini teksas suknja
foto: BG026/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

2. Midi teksas suknja

Teksas na teksas je apsolutni hit ove sezone! Nećete pogrešiti ako svoju teksas suknju uparite sa teksas košuljom ili jaknicom.

midi teksas suknja
foto: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

3. Maksi teksas suknja

Košuljice takodje možete upasivati u suknju ali ukoliko je suknja visokog struka možete je upariti i sa nekim interesantnim kroptopom.

maksi teksas suknja
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs