KAKO SE OBLAČI NAJBOGATIJA ŽENA NA SVETU: Modni kreatori se lome oko nje, SVE DOBIJA NA GOTOVO i bez pare i dinara

Kris Džener, jedna od najbogatijih "mamadžerki" na svetu nije ništa manje strastvena zaljubljenica u modu od svojih ćerki.

Galerije
15:20h Autor:
1 / 10 Foto: Profimedia

Kris Džener je jedna od trenutno najpoznatijih “mamadžerki” jer je svoju atraktivnu, žutoj štampi privlačnu porodicu uspela da pretvori u globalni fenomen.

Njen stil odlikuju uglađena odela, ali i elegantne haljine i toalete koje nosi u posebnim prilikama.

Kris Džener nije ništa manje strastvena zaljubljenica u modu od svojih ćerki. Baš poput svoje ćerke Kajli Džener i Kris je luda za torbama svih veličina, boja i uzoraka.

U svojoj kolekciji torbi ima i prekrasni "clutch" brenda Judith Leiber koju je za Božić dobila od svog supruga Roberta Kardašijana još u 80-ima.

Kris je posebno ponosna na svoju kolekciju cipela, torbi i - trenerki.

"Nosim ih zaista svaki dan. Jako volim nositi trenerke jer su tako udobne", rekla je Kris Džener svojevremeno, koja obožava i crne sakoe kojih ima bezbroj u svom ormaru.

Modni kreatori znaju da će njeno pojavljivanje biti ispraćeno u svim medijima i da ne žele da propuste priliku da se prošeta u njihovim izdanjima, te većinu garderobe dobija na poklon.

Iako sigurno korača 7. decenijom života, ona bez problema može da stane rame uz rame sa duplo mlađim ženama, a godinama je verna svom klasičnom stilu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs