OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJA NEMA SREĆE U ŽIVOTU: Na svojim leđima nosi veliki čemer i jad, a bori se kao ZMAJ

Žena koja nema sreće u životu i koja se bori kao zmaj jeste glumica Šenon Doerti, koja sve bolje izgleda.

Galerije
20:35h Autor:
1 / 14 Foto: Profimedia

Šenon Doerti svi znamo kao Brendu iz čuvene serije Beverli Hils. Nažalost, glumica je postala poznata i po svojoj dugoj borbi protiv opake bolesti. Ona je o svojoj bolesti uvek otvoreno pričala, te je jednom prilikom klonula duhom i otkrila strašne stvari.

Kroz najtežu životnu bitku borila se kao lavica, a zbog toga je i uspela da se oporavi i da vrati vedrinu. Međutim, jednu bitku je izgubila. Naime, kako strani mediji prenose, glumica je podnela zahtev za razvod braka od fotografa Kurta Isvarijenka.

Zvezda serija "Beverli hils 90210" i "Čari", koja je pre nekoliko dana proslavila rođendan, u dokumentaciji je navela da sa suprugom ne živi još od januara ove godine. Nekadašnji par venčao se 2011. godine, a Isvarijenko je glumičin treći muž, budući da je već bila u brakovima sa Ešlijem Hamiltonom i Rikom Salomonom.

Šenon Doerti
foto: Profimedia

– Razvod je poslednje što je Šenon želela. Nažalost, osećala je da joj nije ostavljena druga opcija – istakla je njena portparolka.

Naime, glumica se još od 2015. godine borila sa opakom bolešću, odnosno sa rakom dojke, a njeno zdravstveo stanje prolazilo je kroz oscilacije. Danas se trudi da se vrati uobičajenom životu i čvrsto korača napred.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs