BORILA SE KAO LAVICA I TVRDILA DA JE ZBOG 1 STVARI DOBILA RAK: Umrla u mukama, a njene poslednje reči lede krv u žilama

Naša pevačica Dona Ares dugo se borila sa rakom i do poslednjeg daha nije gubila nadu u život.

Vip priča
Autor:
BORILA SE KAO LAVICA I TVRDILA DA JE ZBOG 1 STVARI DOBILA RAK: Umrla u mukama, a njene poslednje reči lede krv u žilama
Kako se Dona Ares borila sa rakom, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Pre nekoliko godina napustila nas je pevačica Dona Ares, koja se borila sa opakom bolešću. Ona je postala sinonim za hrabrost i pokazala kako izgleda borba za život.

Uprkos tome što nikada nije odustajala od života, čini se da je život odustao od nje. Napustila nas je 2. oktobra, 2017. godine kada je imala 41 godinu. Pevačica je u 39. godini saznala da boluje od teškog oblika karcinoma, a onda je krenula njena borba.

Dona Ares
Dona Aresfoto: Instagram / Donaares

Dva puta je uspela da pobedi bolest, ali bi se ona svaki put vraćala. Treći put bio je koban po nju. Inspirisana teškom borbom sa opakom bolešću, Dona je napisala knjigu "Soba za nikoga" koja je predstavljala njenu ispovest.

Njena borba praćena je od samog početka, svi su mislili da će se izvući, da će preživeti tu opaku bolest, ali nažalost to se nije desilo. U jednom gostovanju u jednoj emisiji, Dona je otkrila zbog čega misli da je dobila rak.

Dona Ares
Dona Aresfoto: Instagram Printscreen / Donnaares

- Znam da će me napasti svi, ali ja mislilm da je mene lično otrovalo mleko - rekla je pevačica.

Do poslednjeg dana bila je vedrog duha i nasmejana, a na društvenim mrežama delila je svoja osećanja.

- Još uvek sam dobro!!! Podnošljivo je, iako već osećam i vidim, uostalom, kako polako bledim - napisala je tada Dona, koja je ubrzo zatim preminula.

Dona Ares
Dona Aresfoto: Facebook / Donna Ares

Pet dana pre smrti postavila je još jednu fotografiju na svoj Instagram. Postavila je sliku pre opake bolesti, na kojoj je izgledala najbolje i napisala - Voli vas vaša Dona Ares.

- Verujte mi da vremenom ne postaje lakše, samo teže, i jedino što me održava jesu hrabrost i snaga koju nam je ostavila. Ko god kaže da vreme leči bol - laže. Živim tako što tugu čuvam isključivo za sebe. Preteško je i svaki novi dan je teži. Kada je shvatila da dolazi njen kraj i da ne može dalje, nama koji smo ostali iza nje očitala je lekciju i poručila: 'Do poslednjeg trena morate biti jaki, boriti se svakog dana iz početka.' Naravno, mi se trudimo da ispunimo njenu želju - rekla je Donina majka svojevremeno za "Avaz".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs