ŽENA KOJA JE "PLJUNULA, PA POLIZALA": Verenik joj priredio neviđenu bruku, svi je podržali, a onda usledio rasplet drame

Megan Foks oprostila prevaru pa uživa s verenikom na plaži, dok joj je javnost pružala podršku zbog preljube.

Vip priča
11:10h Autor:
ŽENA KOJA JE "PLJUNULA, PA POLIZALA": Verenik joj priredio neviđenu bruku, svi je podržali, a onda usledio rasplet drame
Megan Foks oprostila prevaru pa uživa s verenikom, Foto: Profimedia

Slavna glumica, Megan Foks iznenadila je javnost nakon niza objava društvenim mrežama, na osnovu kojih je zaključeno da je raskinula veridbu sa Mašinom Ganom Kelijem i to na neverovatan način.

Njihova raskid veridbe odjeknuo je u javnosti poput bombe, a razlog je navodno prevara. Naime, Mašin je slavnu glumicu prevario sa zajedničkom prijateljicom, gitaristkinjom Sofi Lojd.

Megan Foks i Mašin Keli
Megan Foks i Mašin Kelifoto: Sub-Zero / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Žene su bile fascinirane postupkom slavne glumice i načinom na koji je ostavila preljubnika, a podrška je stizala sa svih strana. Javnost je osudila Mašina zbog bruke koju je priredio svojoj verenici, a onda je usledio šok obrt.

Mega
Megafoto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, njih dvoje su uhvaćeni zajedno, a paparaci su ih slikali na Havajima, tačnije u hotelu Four Seasons gde su ručali. Ove fotografije su verovatno dokaz da njihova veza još uvek nije završena, iako je Megan nedavno stigla na after party Vanity Fair-a bez vereničkog prstena.

Megan Foks i Mašin Keli
Megan Foks i Mašin Kelifoto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njihova veza od samog početka je bizarna, a u kojoj su Foks i Keli navodno pili krv jedno drugog, muzičar je nosio njenu krv na premijeri, poklonio joj verenički prsten sa ubačenim šiljcima da bi bolelo ako pokuša da ga skine, a crvenim tepihom su koračali zajedno jedan za drugim vezani lancem koji im je spajao nokte.

Dok je Megan Foks držala lekciju ženama koje su se našle u sličnoj situaciji, iza paravan se dešavalo nešto drugo. Naime, Megan i Keli su sve vreme kovali plan pomirenja dok je javnost pružala podršku prevarenoj glumici. Ljudi komentarišu da je "Pljunula, pa polizala".

1 / 10 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Takođe, mnogi veruju da je Megan napravila kobnu grešku jer je oprostila prevaru, a nije malo onih koji su se složuili oko izreke "Jednom preljubnik, uvek preljubnik". Kako će se ova drama dalje odvijati, ostaje nam da vidimo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs