FATALNA PLAVUŠA OTELA JE VERENIKA MEGAN FOKS: Od njenog tela boli glava, a 10 godina je mlađa od posrnule glumice

Megan Foks i Mašin Gan Keli raskinuli su veridbu, a navodni krivac je zgodna plavuša iz njegovog benda.

Celebrities
17:42h Autor:
FATALNA PLAVUŠA OTELA JE VERENIKA MEGAN FOKS: Od njenog tela boli glava, a 10 godina je mlađa od posrnule glumice
Ko je fatalna plavuša koja je otela verenika Megan Foks?, Foto: Shotgetter / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najproblematičniji muzičar u svetu šoubiznisa Mašin Gan Keli i posrnula glumica Megan Foks, kako stvari stoje, stavili su tačku na njihovu vezu.

Da je došlo do razlaza moglo je da se nasluti upravo po potezima Foksove koja je najpre izbrisala sve njihove zajedničke fotografije sa mreža, a potom okačila fotografiju ispod koje je pisalo: "Može da se oseti nepoštovanje/u tvom je dahu", dok su se iza nje nazirali stihovi sa Bijonsinog albuma "Lemonade" koji je usmeren upravo na prevaru Džej Zija - "Moli se da me uhvatiš".

Megan Foks I mašin Gan Keli raskinulu su svoju veridbu
Megan Foks I mašin Gan Keli raskinulu su svoju veridbu foto: Sub-Zero / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon svega, Megan koja je zbog Mašina radila nezamislive stvari, obrisala je svoj Instagram, ali tek nakon što je nehotice otkrila razlog razloga. Naime, jedan od pratilaca implicirao je da je "Mašin završio sa Sofi", koja je njegova gitaristkinja, a od svih komentara glumica je lajkovala samo taj i ostavila emodži vatre i napisala: "Možda sam ja završila sa Sofi".

Mnogi su zaintrigirani atraktivnom plavušom, a ko je zapravo Sofi Lojd?

Ova 26-godišnja muzičarka, počela je karijeru kao Youtube senzacija. Poreklom iz Engleske, privukla je pažnju javnosti rok i metal kaverima još kao tinejdžerka. Zatim je dobila poziv od Kelija mu se pridruži na turneji ”Bloody Valentine” prošle godine, i od tada je sa njim u bendu. Kako su mnogi komentarisali, njih dvoje izgledaju sjajno zajedno na sceni.

Na sve ove navodne optužbe da je ona glavni krivac za raskid veze Sofi je rekla da su "nemilosrdne" i "nepoštene", preneo je njen menadžerski tim.

"Sofi Lojd je profesionalna, uspešna muzičarka, koja je bespotrebno uvučena u ovu medijsku priču na temelju neosnovanih optužbi koje su iznesene na društvenim mrežama. Svaka sugestija da se ikada ponašala neprofesionalno, ili da je zbog toga raskinula svoju vezu je neistinita. Nepoštovanje je prema njoj kao umetnici izveštavati na takav način i pisati takve komentare", stoji u zvaničnom saopštenju njenog tima, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs