NIKO TO NIJE OČEKIVAO

MRAČNA STRANA OMILJENOG KOMIČARA: Ćerka ga se odrekla zbog preljube sa 29 godina mlađom, pa usledila HLADNA OSVETA bivše

Rouven Atkinson, koga javnost pamti kao Mister Bina prevario je ženu sa skoro tri decenije mlađom koleginicom, a par je je 2017. dobio i dete. Ali, supruga mu nije ostala dužna.

Celebrities
17:05h Autor:
MRAČNA STRANA OMILJENOG KOMIČARA: Ćerka ga se odrekla zbog preljube sa 29 godina mlađom, pa usledila HLADNA OSVETA bivše
Kako se bivša žena osvetila čuvenom Mister Binu?, Foto: Profimedia

Britanski glumac i scenarista Rouan Atkinson, čiju karijeru je obeležila uloga Mister Bina, sutra slavi 68. rođendan. Međuitim, legendarni komičar nije samo poznat steskoj javnosi po sjajnim ulogama, već i po porodičnom skandalu, kada se od supruge, sa kojom je bio četvrt veka u braku, razveo zbod 29 godina mlađe ljubavnice.

Naime, Rouan Atkinson rođen je u Konsetu u Engleskoj 1955. i najmlađi je od četvorice braće. Njegov otac Erik Atkinson bio je po zanimanju farmer i direktor, dok je majka Ela bila domaćica. Jedan od braće je preminuo još kao novorođenče, a majka nikad nije prežaila tu tragediju.

Nakon završetka osnovne i srednje škole Rouan studira na Univerzitetu u Oksfordu i stiče zvanje magistra elektrotehnike.. Tokom školovanja na Oksfordu upoznaje mnoge pisce i glumce sa kojima će kasnije sarađivati.

Postao je jedan od najvećih, ako ne i najveći komičar malih ekrana, a zbog njegove velike popularnosti često ga nazivaju i Čarli Čaplinom modernog vremena. Neka od njegovih najpoznatijih humorističnih ostvarenja su: "Not the nine O'Clock", "Crni Guja", "Mister Bin". Zahvaljujući svojoj maestralnoj glumi upisao se i listu najbogatijih glumaca u Velikoj Britaniji, sa procenjenim bogatstvom od 70 miliona funti. Kraljica Elizabeta Druga mu dodelila titulu viteza 2013. godine.

Buran ljubavni život u šezdesetim godinama

Teško da bi iko mogao da zamisli da je simpatični Mister Bina, koji je slovio za porodičnog čoveka, u javnosti preljubnik i to kakav. Zapravo, ceo svet svojevremeno je bio šokiran kada se saznalo da ne samo da je varao ženu, već mu je ljubavnica godište ćerke.

Rouan se oženio 1990. Sunetrom Sastrom, koju je upoznao osamdesetih godina kada je radila kao šminkerka na BBC televiziji. Iz dugogodišnjeg braka dobili su ćerku Lili i sina Bena.

Glumicu Luiz Ford (39) upoznao je 2012. godine na snimanju filma "Quartermaine's Terms", a ubrzo zatim među njima su sevnule varnice. Činjenica koja je šokirala ceo svet je da je Luiz mlađa od Atkinsona 29 godina. U trenutku kada su se upoznali ona je takođe bila u vezi, a zbog njega je ostavila dotadašnjeg partnera.

- Sunetra je bila duboko uznemirena zato što je zamenjena tako mlađom ženom - izjavio je u to vreme nepoznati izvor za "Sun".

Brzo su se razveli nakon toga, saslušanje je trajalo svega 65 sekundi, a razvod je potvrđen od strane suda na osnovu Etkinsonovog navodnog "nerazumnog ponašanja", iako na sudu nisu navedeni nikakvi primeri istog. Ni Rouan ni Sunetra, koja je podnela zahtev za razvod, nisu bili prisutni na saslušanju.

1 / 6 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njegova starija ćerka Lili toliko je bila besna zbog očevog postupka da je se odlučila na veoma drastičan korak. Prezime je iz Atkinson promenila u majčino - Sastri, što dovoljno govorio o tome koliko je povređena.

Ipak, ko se zadnji smeje, najslađe se smeje, te je supruga "uzela" od slavnog komičara, između ostalog, velelepnu vilu koja vredi neverovatnih 21 miliona funti, dok se Rouan preselio u vikendicu koja košta "samo" četiri miliona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs