šok!

NAJVEĆI HOLIVUDSKI ZAVISNICI OD SE*SA: Jedan bio sa 4.000 žena, drugi dobio HIV, a treći spavao sa damom koja ga LEČI

Najveći zavisnici intimnih odnosa iz Holivuda vrlo teško se bore sa problemima koje im stvara ovaj zdravstveni problem.

Celebrities
02:36h Autor:
NAJVEĆI HOLIVUDSKI ZAVISNICI OD SE*SA: Jedan bio sa 4.000 žena, drugi dobio HIV, a treći spavao sa damom koja ga LEČI
Najveći zavisnici intimnih odnosa iz Holivuda, Foto: Profimedia

Odavno je već poznato da se u "bajkovitom" Holivudu svašta dešava među velikim zvezdama. Ovu industiju proteklih godina potresaju ozbijni skandali, a između ostalog, neki od najvećih svetskih zavodnika šokirali su priznanjem da bili zavisni od se*sualnih odnosa.

Čarli Šin
foto: Profimedia

1. Čarli Šin

Već sa 25 godina se zbog ovog problema prijavio u jednu kliniku, ali problem nikada nije rešio. Brak sa Deniz Ričards, kao i svaka nareda veza mu je propala zbog zavisnosti od se*sa. A onda je u javnosti odjeknulo njegovo priznanje 2016. godine kada je otkrio da je HIV pozitivan.

Džek Nikolson
foto: Profimedia

2. Džek Niklson

- On je lud. Nikada nisam upoznala osobu koja je toliko opsednuta se*som - rekla je za njega Kim Besndžer.

Glumac uopšte ne krije da obožava intimne odnose.

- Mogu da ih imam i devet hiljada, jer nekada sam živeo poprilično slobodno i nikad mi nije bilo dosta žena. Bilo je dana kada bih završio u krevetu sa četiri ili više žena - istakao je Niklson.

Majkl Daglas, Ketrin Zita Džouns
foto: Profimedia

3. Majkl Daglas

Svoju probleme sa zavisnošću od se*sa prvi put je obelodanio u biografiji 2012. godine, a oni su bili i razlog njegovog prvog razvoda. Neko vreme je proveo i na klinici ta odvikavanje, kako bi se izborio sa ovim poremećajem. Glumac je uspeo da svoj život dovede u red, a više od dve decenije uživa u braku sa Ketrin Zitom Džons.

Rasel Brend
foto: Profimedia

4. Rasel Brend

Komičar Rasel Brend je mnoge šokirao priznanjem da je u jednom londonskom pabu tokom 2002. godine seksualno zadovoljio jednog muškarca u WC-u. On je kasnije objasnio da je to uradio zbog snimanja dokumentarca na kojem je radio i koji se bavio istraživanjem društvenih tabua.

Dejvid Duhovni
foto: Profimedia

5. Dejvid Duhovni

Zvezda kultne serije „Dosije Iks“ Dejvid Duhovni je čak bio na rehabilitaciji kako bi se izlečio od se*sualne zavisnosti i tako spasio brak sa Teom Leoni.

- Najveći problem bio je u tome što nisam mogao da odbijem nijednu devojku koja je želela da mi pruži se*sualne usluge. Verujem kako su moji se*sualni apetiti ekstremno rasli zato što sam u vođenju ljubavi video dobar način da pobegnem od stvarnosti i tako zaboravim na sve, pa čak i na sebe - priznao je glumac jednom prilikom.

Mik Džeger
foto: AP / Eduardo Verdugo

6. Mik Džeger

Sudeći po onome što je autor biografije o Džegeru napisao, slavni muzičar je spavao sa ogromnim brojem žena. Takođe, istakao je da je Džeger čak išao kod seksualne terapeutkinje kako bi pokušao da reši svoju zavisnost od se*sa da bi na samom kraju spavao sa njom.

- Džeger je tokom svog života spavao sa 4.000 žena. Međutim, kada pogledam unazad, mislim da je ta cifra možda i znatno veća - izjavio je Kris Anderson.

I Džeri Hol, manekenka i bivša supruga rokera Mika Džegera, tvrdila je da je bio „se*sualni predator“, te da je nakon njihovog raskida postao zavistan od se*sa.

- Iako sam ga volela i ako mi se on zaklinjao na večnu ljubav, osećala sam se nesigurno uz njega. Uspela sam ga odvojiti od droge, ali on je tu zavisnost zamenio se*sualnom - zaključila je Džeri.

Hju Hefner
foto: Profimedia

7. Hju Hefner

Osnivač magazina „Playboy“ Hju Hefner ljubav prema erotici iskazao je kroz svoj biznis, ali i stvaranjem Playboy vile, u kojoj je uživao sa brojnim zečicma. Tek nakon njegove smrti 2017. godine počelo je da se govori o svim bizarnostima njegovog se*sualnog života. Naime, on je uživao u se*su svakog dana i to sa više devojaka. I to možda nikome ne bi bilo čudno da devojke se*s sa njim nisu opisale kao „grozan“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs