Alan iz "Dva i po muškarca" danas je potpuno neprepoznatljiv: Sve vreme su tokom serije skrivali njegov problem

Glumac Džon Krajer, koji je tumačio ulogu Alana Harpera u seriji "Dva i po muškarca", danas izgleda potpuno drugačije, u odnosu na to kako je izgledao dok je glumio u seriji.

Star look
Autor:
Alan iz "Dva i po muškarca" danas je potpuno neprepoznatljiv: Sve vreme su tokom serije skrivali njegov problem
Foto: CHUCK LORRE PRODUCT.-WOLF FILMS-WARNERBROS TELEVISION - Album / Album / Profimedia

Američki glumac, producent, scenarista i reditelj Džon Krajer najpoznatiji je po ulozi Alana Harpera u seriji „Dva i po muškarca“, za koju je osvojio i dve nagrade Emi.

Gledali smo ga u svih 12 sezona popularnog sitkoma, koji se snimao od 2003. do 2015. godine, i jedini je iz glumačke ekipe koji se pojavljuje u svakoj od ukupno 262 epizode.

Po epizodi je zarađivao oko 550 hiljada dolara, a danas se njegovo bogatstvo procenjuje na oko 70 miliona dolara.

Džon Krajer
foto: Hulu / Everett / Profimedia

Dok je još glumio u seriji, tačnije 2013. godine, Krajer je počeo da gubi kosu, što su za potrebe snimanja pokrivali na razne načine, od sprejeva u boji do tupija i perika.

Međutim, poslednjih godina je potpuno prigrlio svoju ćelavost. Nakon „Dva i po muškarca“, zapaženu ulogu ostvario je u seriji „NCIS“, gde je glumio doktora Kirila Tafta, a u nekoliko serija glumio je i samog sebe. Poslednju ulogu ostvario je u seriji „Proširena porodica“, gde je bio i izvršni producent.

Kada su se početkom ove godine pojavile glasine o ponovnom snimanju serije „Dva i po muškarca“ sa originalnom glumačkom ekipom, Krajer je izjavio da više ne želi imati posla sa Čarlijem Šinom, koji je glumio njegovog starijeg brata Čarlija Harpera.

Džon Krajer
foto: Lev Radin / Zuma Press / Profimedia

„U doba kada smo snimali 'Dva i po muškarca', Charlie je bio najplaćeniji televizijski glumac. Ipak, uspeo je to da upropasti, što vas tera da se zamislite. Volim ga, želim mu sve najbolje, ali ne bih više mogao da radim s njim“, rekao je u emisiji "The View".

Naime, Šin je bio primoran da napusti „Dva i po muškarca“ 2011. godine zbog čudnih ispada u javnosti i vređanja producenta serije, nakon čega se prijavio na odvikavanje od droge i alkohola. U seriji ga je zamenio Ešton Kučer.

Džon Krajer
foto: Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Čarli je sada mnogo bolje, što je divno. On i ja nismo razgovarali nekoliko godina, ali drago mi je da mu je bolje", dodao je Krajer, koji je ranije u jednom intervjuu ispričao i da su on i Šin imali sjajan odnos na početku snimanja serije, ali su se stvari zakomplikovale kada je Šin počeo da se drogira.

Što se tiče njegovog privatnog života, glumac je od 2007. godine u braku sa novinarkom Lison Džojner, sa kojom ima ćerku Dejzi, dok sa bivšom suprugom, glumicom Sarom Triger, ima i sina Čarlija Ostina.

Stil/Story.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs