da li se slažete?

GLUMICA SVOG 25 GODINA STARIJEG MUŽA POREDI S TORBOM "Platiš bogatstvo, a onda ti se ne sviđa i hoćeš da je prodaš"

Slavna 53-godišnja glumica Ketrin Zita-Džouns osvrnula se na uspone i padove svog braka sa 78-godišnjim Majklom Daglasom, za kojeg se udala 2000. godine, gde ga je uporedila sa skupocenom torbom

Vip priča
18:05h Autor:
GLUMICA SVOG 25 GODINA STARIJEG MUŽA POREDI S TORBOM "Platiš bogatstvo, a onda ti se ne sviđa i hoćeš da je prodaš"
Ketrin Zita-Džouns, Foto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

Supružnici Zita-Džouns i Majkl Daglas rođeni su na isti dan, 25. septembra, u razmaku od 25 godina. Godine 2013. su se nakratko rastali nakon njegove borbe s rakom jezika i njene dijagnoze bipolarnog poremećaja, a pomirili su se 2014. godine, na šta se britanska glumica osvrnula u intervjuu za Telegraf.

"Nemoguće je da prođe bez uspona i padova ako živite s istom osobom i budite se s njom svaki dan. Budim se uz Majka gotovo 25 godina. Volim da budem u braku, ali kad razmislite o tome, to je luda stvar", kaže Zita-Džouns pa supruga upoređuje s modnim dodatkom.

"Hoćeš li se udati za mene? Naravno! Ali onda o tome razmišljate kao o Šanelovoj torbici na koju ste potrošili čitavo bogatstvo, a zapravo vam se više i ne sviđa, pa želite da je preprodate", kaže glumica.

Uprkos turbulentnoj vezi s usponima i padovima, Zita-Džouns kaže kako im je zapravo jako dobro jedno s drugim, međusobno se poštuju i da stvarno nikad ne oseća da je on 25 godina stariji od nje.

"Sećam se kad su ljudi govorili da kad budem imala 50 godina, on će imati 75, ali to je samo matematika", rekla je slavna glumica.

1 / 8 Foto: EPA / Mike Nelson
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs