PIT DEJVIDSON I EMILI RATAJKOVSKI

NJEGA JE OTKAČILA NAJPOZNATIJA RIJALITI ZVEZDA, A SADA JOJ SE OSVETIO: Zaveo manekenku za kojom uzdišu svi muškarci

O vezi komičara i manekenke počelo je da se šuška početkom novembra, a navodno su kontaktu već nekoliko meseci i jedno se drugom se očigledno jako sviđaju.

Vip priča
Autor:
NJEGA JE OTKAČILA NAJPOZNATIJA RIJALITI ZVEZDA, A SADA JOJ SE OSVETIO: Zaveo manekenku za kojom uzdišu svi muškarci
Pit Dejvidson i Emili Ratajkovski, Foto: Profimedia

Čini se da su Pit Dejvison i Emili Ratajkovski i zvanično par. Komičar i manekenka u nedelju su s najboljih mesta pratili košarkašku utakmicu Njujork Niksa u Medison Skver Gardenu u Njujorku, a sudeći po fotografijama uživali su u druženju.

Iako su u prvom redu uz njih sedeli i glumac Ben Stiler i njegova supruga Kristin Tejlor kao i pevačica Džordin Sparks, Pit i Emili videli su samo jedno drugo. Ratajkovski je "uhvaćena" kako Pitu šapuće na uho, a oboje su se smejali i razgovarali za vreme utakmice.

Pit Dejvidson, Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

Očevici su ispričali kako je par u jednom trenutku prikazan i na velikom video ekranu stadiona, a njihova je fotografija izašla i na zvaničnoj Instagram stranici Njujork Niksa.

Pit Dejvidson, Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

Podsećamo, Dejvidson je letos izašao iz desetomesečne veze s rijaliti zvezdom Kim Kardašijan, a Emili je u septembru podnela zahtev za razvod od supruga Sebastijana Bera zbog glasina o njegovoj neveri. Ratajkovski i producent bili su u braku gotovo četiri godine i dele jednogodišnjeg sina Silvestera.

Pit Dejvidson, Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

O vezi Pita i Emili počelo je da se šuška početkom novembra, a izvor je za US Vikli potvrdio da su u kontaktu već nekoliko meseci i da se jedno drugome jako sviđaju, iako su još uvek u vrlo ranoj fazi.

Iako se poznaju već godinama, navodno su se naglo zbližili jer je Pit poslao poruku Emili i izrazio želju da se sretnu i popričaju, piše ENews. Od tada su izašli na nekoliko sastanaka, a družili su se i na njegovom rođendanu 16. novembra.

Pogledajte još fotografija novopečenog para:

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs