dvojnica

KAKO JE RONALDO PAO NA ATRAKTIVNU SRPKINJU: "Poslao mi je SELFI I PORUKU, a sve je otišlo u POGREŠNE RUKE"

Legendarni fudbaler Kristijano Ronaldo jednom prilikom slao je poruke srpskoj manekenki Kristini Perić koja neodoljivo podseća na Irinu Šajk.

Celebrities
15:15h Autor:
KAKO JE RONALDO PAO NA ATRAKTIVNU SRPKINJU: "Poslao mi je SELFI I PORUKU, a sve je otišlo u POGREŠNE RUKE"
Ronaldo slao poruke srpskoj manekenki, Foto: Printscreen Instagram/kristinaperic26

Manekenka Kristina Perić našla se u žiži interesovanja nakon što je, gostujući jednom prilikom u emisiji Ami G Show, otrkila da joj se javio legendarni fudbaler Kristijano Ronaldo za kojeg se opasno šuška da troši novac na surogat majke.

Ova lepotica neodoljivo podseća na Ronaldovu bivšu devojku, rusku manekenku Irinu Šajk, zbog čega je dobila nadimak "Srpska Irina Šajk".

"Ronaldo mi je stvarno pisao na Instagramu, ali to je došlo u pogrešne ruke, ruke novinara. Poslao mi je selfi, razmenili smo nekoliko poruka, ali to je bilo sve. Ništa se više nije dogodilo. Imamo zajedničke prijatelje, verujem da se zbog toga javio", ispričala je Kristina.

Zanimljivo je da je fudbaler "startovao" atraktivnu Srpkinju 2016. godne i to baš nakon raskida sa čuvenom manekenkom Irinom Šajk.

Kristina Perićveoma je mlada, a uprkos tome niže velike uspehe u svetu modelinga. Izdvojoila se time što je prva Srpkinja koja je ušla u uži izbor top-modela koji rade kampanje za "Victoria's Secret" i time dobila titulu Viktorijinog anđela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs