PRIČALO SE DA ĆE DA PREĐE U ISLAM I DA ĆE BITI BOGATIJI OD SAUDIJSKOG ŠEIKA: Zrađuje vrtoglave sume, a evo na koga troši

Mnogi se pitaju koliko para zarađuje Kristijano Ronaldo, koji važi za jednog od najbogatijih ljudi na svetu.

Celebrities
Autor:
PRIČALO SE DA ĆE DA PREĐE U ISLAM I DA ĆE BITI BOGATIJI OD SAUDIJSKOG ŠEIKA: Zrađuje vrtoglave sume, a evo na koga troši
Foto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jedan od najboljih fudbalera na svetu Kristijano Ronaldo svrstava se i među najbogatije ljude na svetu, dok tačan iznos njegove zarade ne može sa sigurnošću da se utvrdi. Naime, prelaskom u novi klub Robnaldo je počeo da zarađuje vrtoglave sume novca, a reč je klubu El Nasr. Uzimajući u obzir da je reč o klubu koji se nazlazi u Saudijskoj Arabiji, nije ni čudo što fudbaler ima toliko zaradu.

Naime, piše da Ronaldo svake sekunde zaradi 6,3 dolara. Dakle, za 16 sekundi je bogatiji za 100 dolara (evra). Ako uzmemo u obzira da spava osam sati, tokom tog perioda zaradi 182.000 evra. Dnevno, 548.000 evra.

Najbolji fudbaler novac najviše usmerava ka porodici, što je i logično, a pričalo se da masovno plaća surogat majke da mu rađaju decu. Takođe, bilo je spekulacija o tome da Georgini daje masne sume novca da mu čuva decu i brine o njima.

Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo
foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princip surogat majčinstva

U Kaliforniji, agenciji se samo plati 150.000 evra za blizance, od čega 40.000 evra ide majci. Ronaldo je mogao odabrati donorku jajnih ćelija(koja obično prima oko 7000 evra) između stotina žena čije su fotografije i podaci iz biografija navedeni na internet stranici agencije. Budući da je jasno kako je Ronaldo hteo decu na svoju "sliku i priliku", ili kako je jednom izjavio "koja će nositi njegove fudbalske gene", odabrao je slične, sportske tipove žena koje su Latinoamerikanke.

Nakon rođenja, sređuju se rodni listovi i pasoši, zbog čega su blizanci i uspeli stići u Španiju tri nedelje, a opet ih je dovela fudbalerova majka jer je on igrao za državnu reprezentaciju Portugala protiv Rusije. Majke verovatno ni ne znaju kome su rodile decu.

Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo
foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prema strogim uslovima diskrecije i prava na privatnost, ženama koje su donirala jajne ćelije kao i onima koje su iznele trudnoću do kraja, najčešće se ni ne kaže gde su deca "završila".

Kristijano Ronaldo
foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Supruga ili dadilja?

Prema pisanju "The Sun -a", Georgina Rodrigez je dobro plaćena za vaspitanje dece i brigu o njima, dok joj Ronaldo daje oko 100.000 evra mesečno. Georginu su nazivali sponzorušom, koristoljubivom... a čak su i osporavali njen fizički izgled govoreći da je predebela za kombinacije u kojima se pojavljuje.

Luksuzna putovanja, letovi privatnim avionom, raskošne kuće svuda po svetu, milionski ugovori sa poznatim brendovima, najskuplja garderoba, skupoceni nakit i posluga sada su njena svakodnevica, ali Geogrina nikada nije krila da je potekla iz daleko, daleko skromnijeg okruženja i da je sve navedeno za nju nekada bio samo san.

Kristijano Ronaldo
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Mnogi komentarišu da Ronaldo Geprginu tretira samo kao dadilju, a komenatre je podgrejala i činjenica da je fudbaler još uvek nije odveo pred oltar.

Humanitarac velikog srca

Ronaldo je poznat kao jedan od najvećih humanitaraca, a tome u prilog ide i njegova velika donacija od 89.000 funti 2013. godine koju je donirao za Crveni Krst. 2014. godine kada je njegov tim osvojio Ligu šampiona, Ronaldo je dobio bonus od 450.000 funti koje je fudbaler dao direktno u dobrotvorne svrhe.

Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Kada je Indoneziju pogodio razoran zemljotres, Kristijano Ronaldo je odlučio da ode lično tamo i pomogne ljudima jer je tokom vesti video u prilogu nesrečnog dečaka koji sedi u sred ruševina, dok je na njemu bio dres sa Kristijana Ronalda. Postoji i priča o dečaku koji se 2009. godine borio sa rakom. Ronaldo je njegovu porodicu smestrio u hotel, a detetu platio lečenje u privatnom medicinskom centru godinu dana. Dečak je nažalost preminuo 2013. godine.

1 / 9 Foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ronaldo kroz koju godinu ide u penziju, a u takmičarskom smislu, osvojio je sve što jedan fudbaler može da osvoji, te može bezbrižno i ponsono da završi karijeru. Mnogi prognoziraju da je Ronaldo bogat poput saudijskog šeika, a prwe mnogo godina spekulisalo se da je fudbaler hteo da pređe u islam.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs