Svi gledaju u Ronaldove nožne prste zbog neočekivanog poteza: Ovog puta trbušnjaci nisu u fokusu

Ovog puta fokus nije bio na trbušnjacima. Svi pogledi bili su uprti u Ronaldove nalakirane nokte.

Star look
Autor:
Svi gledaju u Ronaldove nožne prste zbog neočekivanog poteza: Ovog puta trbušnjaci nisu u fokusu
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svetska fudbalska ikona Kristijano Ronaldo, ponovo je uspeo da privuče pažnju, ali ovog puta ne zbog svojih fudbalskih veština. Dok uživa na odmoru na luksuznoj jahti na Azurnoj obali, Ronaldo je viđen sa potpuno neočekivanim detaljem - crnim lakom na noktima na nogama.

Na jednoj od fotografija, vidi se kako Ronaldo opušteno sedi na palubi, dok sunce obasjava njegove preplanule noge. Ono što je mnogima odmah zapalo za oko jeste upravo crni lak na noktima njegovih nožnih prstiju. Ovaj potez nege iznenadio je i zaintrigirao mnoge obožavatelje.

Kristijano Ronaldo
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Crni lak na noktima na rukama, viđamo kod umetnike, muzičare, i druge ljude avangardnog stila i ukusa, ali nismo navikli da vidimo i jednog velikog sportistu kao što je Ronaldo, da to radi, i to na stopalima(možda mu je Dejvid Bouvi omiljeni izvođač).

Međutim, ovo samo potvrđuje da Ronaldo ne prati pravila, već ih postavlja. Njegov potez je iznenađujući, ali i zanimljiv, jer otkriva njegovu želju da eksperimentiše sa svojim izgledom i da se igra.

Kristijano Ronaldo
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ostaje da vidimo da li će ovaj neočekivani modni potez Kristijana Ronalda postati novi trend među muškarcima, ili je ovo samo trenutak ekscentričnosti na odmoru. U svakom slučaju, Ronaldo je još jednom uspeo da privuče pažnju na sebe, dok uživa u sunčanim danima na Azurnoj obali.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs