"uvek devojka, nikad žena"

BILA JE SAMO S NAJBOGATIJIM I POPULARNIM MUŠKARCIMA: Svuda mami uzdahe, a svi se pitaju zbog čega NIKO NEĆE da je OŽENI

Sve ljubavi ruske manekenke Irine Šajk, bili su uspešni i bogati muškarci. Uprkos dugim vezama, nikada se nije udala.

Ljubav
12:28h Autor:
BILA JE SAMO S NAJBOGATIJIM I POPULARNIM MUŠKARCIMA: Svuda mami uzdahe, a svi se pitaju zbog čega NIKO NEĆE da je OŽENI
Sve ljubavi Irine Šajk, Foto: Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk slovi za jednu od najlepših žena na svetu i tiha je patnja mnogih muškaraca. Dok su drugi muškarci ludeli za njom, ona je uživala u romantičnim vezama za koje je javnost znala.

Ljubavna romansa koja je privlačila veliku pažnju i izazivala interesovanje, bila je njena veza sa Kristijanom Ronaldom, koji je u poslednje vreme u centru interesovanja zbog spekulacija da masovno plaća surogat majke. Njih dvoje upoznali su se 2010. godine, dok su u početku skrivali svoju vezu.

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldofoto: face to face / Face to Face / Profimedia

Nakon rada na zajedničkoj kampanji, gde su se slikali za španski Vog, ceo svet je saznao za njihovu ljubvavnu priču. Uprkos tome što su važili za najlepši par i što su fanovi očekivali da će par stati na ludi kamen, njih dvoje su se rastali 2015. godine. Dugo se spekulisalo da je razlog njihovog rastanka, Ronaldova majka, koja se navodno nije slagala sa lepom manekenkom.

Irina Šajk
Irina Šajkfoto: Profimedia

Manekenka nije dugo oklevala, te je 4 meseca nakon raskida sa fudbalerom viđena sa Bredlijem Kuperom. Svoju vezu odmah su ozvaničili, poljubivši se u javnosti. Par je 2017. godine dobio ćerkicu, dok su se 2019. godine rastali.

"Teško je naći balans između toga da budeš samohrana majka i da budeš zaposlena žena i pružalac usluga. Verujte mi, ima dana kada se probudim i pomislim: "O, moj Bože, ne znam šta da radim, raspadam se.", rekla je Irina jednom prilikom, nakon rastanka sa Kuperom.

Bredli Kuper i Irina Šajk
Bredli Kuper i Irina Šajkfoto: Profimedia

Nakon što je Dejli mejl objavio fotografije na kojima manekenka provodi vreme sa Kanjeom Vestom u Francuskoj u junu 2021. godine, samo četiri meseca nakon što se rastao od Kim Kardašijan, javnost je počela da spekulipše o njihovom odnosu.

Strani mediji pisali su da se se reper i manekenka mesecima tajno viđali, te da su imali strasnu romansu.

Vest i Šejk su ranije radili zajedno u njegovom muzičkom spotu iz 2010. za "Pover", dve godine pre nego što je Irina prošetala pistom u svojoj reviji "Yeezy Paris Fashion Week show".

  1. Kristijano Ronaldo
     Irina Šajk i Kristijano Ronaldo
    Irina Šajk i Kristijano Ronaldofoto: Profimedia

    Par je bio u vezi 5 godina.

  2. Bredli Kuper

     Irina Šajk i Bredli Kuper
    Irina Šajk i Bredli Kuperfoto: Profimedia

    Par je počeo da se zabavlja 2015. godine, a godinu dana kasnije debitovao je na crvenom tepihu na pariskoj nedelji mode. Imaju ćerku, koja je rođena u martu 2017. godine. Rastali su se 2019.

  3. Vito Šnabel

    Irina Šajk i Vito Šnadel
    Irina Šajk i Vito Šnadelfoto: Profimedia

    Njih dvoje zajedno su viđeni u martu, 2020. godine.

  4. Kanje Vest

     Kanje Vest
    Kanje Vestfoto: Promofimedia/editorial images

    Vest da se Kanje i Irina zabavljaju osvanula je ubrzo nakon njegovog raskida sa starletom Kim Kardašijan. Međutim, romansa nikada nije zvanično potvrđena, te je sve ostalo na nivou spekulacija.

Uprkos tome što su mnogi muškarci ludeli za njom, kao i dugim vezama koje je imala, ova jepotica nikada nije stala na ludi kamen. Spekulaije da niko ne želi da je oženi i danas su aktuelne, a razlog je navodno njena čudna narav.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs