ZBOG SLIKE NA KOJOJ VARA DEČKA SVET JE GLUMICU ZAMRZEO U SEKUNDI: Molila je za oproštaj, a sada se udaje za ŽENU

Kristen Stjuart i Robert Patinson bili su ljubavni par iz snova, a onda je glumica sve uništila aferom s rediteljem Rupertom Sandersom.

Celebrities
21:54h Autor:
ZBOG SLIKE NA KOJOJ VARA DEČKA SVET JE GLUMICU ZAMRZEO U SEKUNDI: Molila je za oproštaj, a sada se udaje za ŽENU
Fotografije na kojima slavna glumica vara dečka, Foto: Profimedia

Kristen Stjuart očekuje venčanje s dugogodišnjom partnerkom Dilan Mejer, ali nekad je bila devojka miljenika Roberta Patinsona.

"Venčaćemo se, stvarno ćemo to učiniti. Htela sam da me baš ona zaprosi pa mislim da sam vrlo jasno to rekla i Dilan je to uradila", ispričala je ushićena glumica nakon prosidbe.

Kristen se uskoro venčava sa dugogodišnjom partnerkom
Kristen se uskoro venčava sa dugogodišnjom partnerkom foto: Profimedia/editorial images

Inače, glumicu javnost najviše pamti po ulozi Bele Son u "Sumrak" sagi. Upravo je tada upoznala glumca Roberta Patinsona s kojim je od 2009. do 2012. godine bila u vezi.

Par je veoma brzo postao omiljena holivudska senzacija, ali sve se raspalo kada su glumicu paparazi uslikali s rediteljem Rupertom Sandersom koji je u to vreme bio u braku, ali i 19 godina stariji od nje.

Glumica je dečka prevarila sa rediteljem
Glumica je dečka prevarila sa rediteljem foto: Profimedia/editorial images

Reditelja je upoznala 2011. godine tokom snimanja filma "Snežana i lovac", gde je glumicla glavnu ulogu, a tajna afera izašla je u javnost u julu 2012. godine kada je objavljena fotografija na kojoj razmenjuju nežnosti i poljupce.

Kristen je uporno govorila kako između nje i reditelja nije bilo ništa više sem "nevinog" poljupca. Ipak, fotografije na kojima se Stjuartova ljubi i mazi sa Rupertom uništile su njenu romansu sa Robertom.

Paparaci su Kristen uslikali u prevari
Paparaci su Kristen uslikali u prevari foto: Profimedia

Glumica se tada javno izvinila dečku koji ju je zbog afere ostavio, no nakon dužeg razmišljanja ponovo joj se vratio u zagrljaj.

"Trenutna indiskrecija ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju najviše volim i poštujem, Roberta. Volim te, tako mi je žao", rekla je tada Kristen. Nakon što je ponovo raskinula sa Robertom, glumica je počela da izlazi sa devojkama.

Kristen i Robert bili su omiljeni par Holivuda
Kristen i Robert bili su omiljeni par Holivuda foto: Profimedia

Američki mediji prvi put su povezivali Kristen i Dilan Majer u julu 2019. godine, a svoju romansu potvrdile su na Instagramu tek u oktobru iste godine, kada je glumica viđena sa vereničkim prstenom na ruci.

Kristen se verila sa Dilan a planiraju i svadbu, dok njen bivši uživa u vezi sa manekenkom Suki Voterhaus.

Kristen je nakon raskida sa Robertom počela da izlazi sa devojkama
Kristen je nakon raskida sa Robertom počela da izlazi sa devojkama foto: Profimedia

Inače, njih dve su se upoznale pre osam godina, ali su se ponovnospojile 2019. godine na zabavi zajedničkog prijatelja. Kristen je bila u vezi i sa supermodelom Stelom Maksvel, Alicijom Kargile, te glumcima Majklom Angaranom i tragično preminulim Antonom Jelčinom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs