robert patinson i ketrin stjuart

NABILA MU ROGOVE I JAVNO GA PONIZILA, A ONDA POSTALA LEZBIJKA: Ovako je počela njihova burna priča

Holivudski glumci Robert Patinson i Kristen Stjuart bili su u četvorodišnjoj vezi, ali zbog njenih kasnijih romansi sa ženama, mnogi su verovali da je njihova ljubav bila samo marketinški trik.

Ljubav i zavođenje
12:44h Autor:
NABILA MU ROGOVE I JAVNO GA PONIZILA, A ONDA POSTALA LEZBIJKA: Ovako je počela njihova burna priča
Foto: Profimedia

Ketrin Hardvik, američka rediteljka prvog dela Sumrak sage, na kojem su se nekadašnji ljubavnici upoznali i zaljubili, sada je otkrila da je hemija između njih na audiciji bila toliko jaka da se plašila da bi Patinson mogao završiti u zatvoru s obzirom da je Kristen u to vreme bila još maloletna.

Američka rediteljka, izazvala je veliku pažnju javnosti nedavnom izjavom o strastvenoj vezi dvoje glavnih glumaca - Roberta Patinsona i Kristen Stjuart.

Daily Mail piše da je rediteljka gostujući u podkastu za emisiju "The Big Hit Show" prisetila audicije na kojoj sje nekadašnji glumački par trebalo da odglumi scenu vođenja ljubavi, a kako je rekla taj trenutak je bio poput - erupcije vulkana.

film sumrak saga
foto: Profimedia

"Scena se odvijala u krevetu. Kad su se počeli da se ljube, Patinson je bio toliko zaslepljen s Kristen da je u jednom trenutku čak pao na pod", ispričala je Harvdik, kojoj sve to nije bilo nimalo smešno jer je Kristen na audiciji imala tek sedamnaest godina, a prema kalifornijskom zakonu za odnos s maloletnicom sledi zatvorska kazna.

Rediteljka je odmah na to upozorila Patinsona, koji je tada imao 21 godinu.

Kako je naglasila, uplašila se da i sama zbog toga ne odgovara pred zakonom, a otežavajuća okolnost bila je i činjenica da su tu scenu snimali zapravo u njenoj spavaćoj sobi.

"Kad sam shvatila koja vatra gori između to dvoje mladih ljudi, pozvala sam Roba sa strane i rekla mu da pripazi šta radi jer Kristen ima tek 17 godina. Ali, mislim da me uopšte nije shvatio ozbiljno. Odgovorio mi je nešto neodređeno, u stilu - 'Ma kako god", pojasnila je rediteljka.

Ketrin Hardvik
foto: Profimedia

Gledaocima je ponovila i kako je morala da nagovori spisateljicu Stefani Mejer, prema čijoj je knjizi snimljena filmska saga, da za ulogu mladog vampira uzme Pattnsona, a ne njen prvi izbor, takođe Britanca Henrija Kavila. Međutim, kako je Kristen odigrala značajnu ulogu u tome, tako što ju je ucenila sopstvenim angažmanom u filmu.

"Pattnson na audiciji nije ostavio najbolji utisak jer je izgledao jako neuredno. Došao je u izgužvanoj košulji i s nekom otkačenom frizurom”, dodala je redateljka, koja je i rekla da je odmah znala da će se njih svoje smuvati.

Da podsetimo, Robert Patinson i Kristen Stjuart bili su zajedno od 2008. do 2012., a njihov raskid bio je buran.

Robert Patinson je na svoj 27. rođendan pronašao u mobilnom telefone svoje devojke sms poruke da se još uvek dopisuje sa Ruperton Sandersom, s kojim je imala aferu.

- Rob je uzeo njen telefon kako bi fotografisao nešto dok je ona bila u kupatilu. U tom trenutku je stigla SMS poruka od Ruperta, a Robert je krenuo da se pakuje. Uprkos molbama, sada već bivše devojke, on joj je rekao da ne dolazi na njegovu rođendansku žurku te večeri. Bio je veoma besan i potrešen - rekao je svojevremeno glumčev bliski prijatelj.

Tada je pokupio stvari iz doma i zauvek prekinuo s njom.

Kristen Stjuart i Robert Patinson
foto: Profimedia

Inače, Kristen je kasnije priznala da je postala lezbijka.

- Rekli su mi: “Ako ti je stalo do karijere učini sama sebi uslugu i ne pojavljuj se u javnosti držeći se sa svojom devojkom za ruku. Ako uradiš tako sigurno ćeš dobiti ulogu u Marvelu”. Ne želim sarađivati sa takvim ljudima

Jednostavno želim da uživam u svom životu. Nažalost, u pokušaju da zaštitim svoju privatnost ja sam je, zapravo, upropastila. Šta sve ovo znači? Da ne možeš da izađeš sa osobom s kojom si u vezi? Da ne možeš o tome pričati u intervjuima? Stalno su mi govorili da, ukoliko želim da sačuvam svoju karijeru i slavu, moram da pazim na sve. Sve to zato što postoje ljudi koji te jednostavno ne vole, koji ne vole ako je žena u vezi sa ženom i ne sviđa im se što se deklarišeš kao lezbejka, a ti se sa druge strane ne možeš definisati kao heteroseksualka –govorila je o svom seksualnom opredeljenju.

Kristen se 2021. verila za svoju devojku scenariskinju Dilan Mejer, sa kojom je u dugogodišnjoj vezi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs