Sećate li se ove afere

ZA JEDAN MINUT UNIŠTILA NAJLEPŠU LJUBAVNU PRIČU: Zbog ove fotografije omrzla je publika širom sveta! (FOTO)

Ovih dana je svet obišla vest da se glumica Kristen Stjuart verila sa dugogodišnjom devojkom, a setite se samo njene afere sa rediteljem

Vip priča
Autor:
ZA JEDAN MINUT UNIŠTILA NAJLEPŠU LJUBAVNU PRIČU: Zbog ove fotografije omrzla je publika širom sveta! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kristen Stjuart i Robert Patison bili su ljubavni par iz snova, a onda je glumica snove obožavatelja uništila aferom s redateljem Rupertom Sandersom.

Ovu glumicu javnost najviše pamti po ulozi Bele Svan u "Sumrak" sagi. Upravo je tada upoznala glumca Roberta Patinsona s kojim je od 2009. do 2012. godine bila u vezi. Par je veoma brzo postao omiljena holivudska senzacija, ali sve se raspalo kada su glumicu paparaci uhvatili s redateljem Rupertom Sandersom koji je u to vreme bio u braku, ali i od glumice stariji 19 godina.

Kristen Stjuart
foto: Profimedia

Patison i Kristen su tada raskinuli, ponovno počeli da se zabavljaju, ali onda za sva vremena rekli zbogom 2013. godine.

Fotografije njene preljube, momentalno su je stavili na prvo mesto omraženih javnih ličnosti, pogotovo zato što su svi mislili da će s kolegom sa seta stići i do oltara. Iako je priznala da joj je on bio prva i velika ljubav, izgleda da je, na žalost brojnih obožavatelja, bila osuđena na propast.

Kristen Stjuart
foto: Profimedia

Nakon toga je počela da se viđa sa ženama, a upravo će jednoj uskoro reći sudbonosno "da"..

Naime, zvezda 'Sumrak' sage gostovala je u emisiji 'Howard Stern Show' te je otkrila da ju je devojka, scenaristkinja Dilan Majer, verila nakon dve godine veze.

"Venčat ćemo se, stvarno ćemo to učiniti. Htela sam da me baš ona zaprosi pa mislim da sam vrlo jasno to rekla i Dilan je to učinila", ispričala je.

Vest o veridbi stigla je gotovo tano dve godine nakon što je Kristen izjavila da ne može dočekati da je partnerka zaprosi i to samo nakon tri meseca veze.

"Želim biti razumna u vezi s tim, ali mislim da se dobre stvari događaju brzo", poručila je tada. Inače, njih dve su se upoznale pre osam godina, ali su se ponovno spojile 2019. godine na zabavi zajedničkog prijatelja.

Kristen Stjuart
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs