Neverovatno

NEKADAŠNJI ZAVISNIK, POSTAO PRAVI DASA: Glumac filma "Sam u kući" se preporodio! Izgleda bolje nego ikad! (FOTO)

Svi su srećni što je Mekoli Kalkin napokon zadovoljan svojim životom

Celebrities
Autor:
NEKADAŠNJI ZAVISNIK, POSTAO PRAVI DASA: Glumac filma "Sam u kući" se preporodio! Izgleda bolje nego ikad! (FOTO)
Foto: Profimedia

Mekoli Kalkin pojavio se na Gučijevoj reviji, a svi su se iznenadili kad su videli kako danas izgleda nekad problematični glumac.

Zvezda filmova "Sam u kući", 41-godišnji Makoli Kalkin polako se, ali sigurno vraća na pravi put. Slavni glumac koji je godinama pažnju medija plenio šokantnim izgledom sada izgleda potpuno drugačije, a mnogi komentarišu kako bolje nije izgledao zaista duže vreme.

Makoli Kalkin
foto: Profimedia

Pred fotografima se pojavio na Gučijevoj modnoj reviji u Los Anđelesu zajdeno s kolegama Džeraldom Letom i Džodi Turner-Smit, a zanimljiva ležerna kombinacija koju je imao na sebi pokazala je i sveži izgled omiljene dečije zvezde.

Kalkin je početkom ove godine postao otac malenog dečaka Dakote, kojeg je dobio s devojkom Brendom Song, a čini se da mu roditeljstvo itekako godi.

On i Brenda su vest da su postali roditelji otkrili u aprilu ove godine, nakon što su trudnoću skrivali do kraja, a prvo dete nazvali su po glumčevoj sestri koja je preminula 2008. godine u tragičnoj nesreći, kada je na nju naleteo automobil ispred jednog bara u Los Anđelesu. Par je u vezi od 2017., a upoznali su se na Tajlandu dok su snimali debitantski film glumca Seta Grina "Changeland".

Makoli Kalkin
foto: Profimedia

Zvezda filmova "Sam u kući" u prošlosti je imao problema s zavisnošću, a teške trenutke proživljavao je nakon raskida ljubavne veze s Milom Kunis, kojoj prekid nije tako teško pao kao njemu i ubrzo se zaljubila u glumca Aštona Kučera s kojim je i danas.

Kalkin ju je u nekoliko navrata molio da mu se vrati, ali Mila je rekla da mogu biti samo prijatelji. On iza sebe ima i brak s glumicom Rejčel Miner, kojom se oženio 1998. Odlučili se na razdvojeni život nakon samo dvje godine i 2002. su se razveli. Razlog njihova razlaza bio je taj što je ona htela decu, a on nije bio spreman za to i hteo je da se vrati glumi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs