burna svađa

BIO JE AGRESIVAN I BEZOBRAZAN: Na snimanju Pobesnelog Maksa pravi rat vodio se između NJIH DVOJE!

Nesuglasice između holivudskih zvezda, Šarliz Teron i Tomija Hardija dovele uticale su na celu ekipu koja je radila na filmu "Pobesneli Maks: Divlji auto-put.

Celebrities
17:58h Autor:
BIO JE AGRESIVAN I BEZOBRAZAN: Na snimanju Pobesnelog Maksa pravi rat vodio se između NJIH DVOJE!
Foto: Profimedia

Glumci Šarliz Teron i Tom Hardi su pre samo nekoliko godina vodili intenzivnu bitku na snimanju filma Pobesneli Maks: Divlji auto-put, u kojem su igrali glavne uloge.

Naime, južnoafrička glumica je Hardija nazvala agresivnim "ku****im sinom" i zatražila zaštitu od njega jer se nije osećala sigurno.

Naime, njihov je odnos bio veoma napet zbog različitih stilova glume, a glumicu je, između ostalog, naljutila situacija u kojoj ju je Hardi ostavio da čeka na snimanju, a dodeljena joj je producentkinja koja joj je pružala zaštitu od kolege.

Šarliz Teron i Tom Hardi imali su hladan odnos na snimanju filma Mad Maks 2015. godine, što se kasnije dodatno zahuktavalo, do te mere da su se našli u intenzivnoj verbalnoj raspravi.

Nataša Hopkins, kaskaderska dvojnica iz filma, je ispričala kako Šarliz nije htela da gubi vreme na setu jer je u to vreme bila nova majka i nastojala je balansira svoju ulogu s roditeljstvom. No, snimatelj Mark Goelnicht priznao je kako je Hardi često kasnio na početak snimanja, što je dodatno zahuktalo odnose među zvezdama.

Prisetio se dana kada je Teron bila na setu tačno na vreme i pripremila se za snimanje, a Toma je čekala čak tri sata, što ju je potpuno izbacilo iz takta.

"Čim ga je videla, počela je da viče: Kaznite kretena sa sto hiljada dolara za svaki minut koju je potrošio svojim kolegama bez imalo poštovanja", citirao je Goelnicht.

tom hardi
foto: Profimedia

Nešto kasnije, Hardi je priznao kako su i on i njegova koleginica u to vreme bili pod velikim pritiskom.

Šarliz je bio potreban puno bolji, možda čak i iskusniji partner u meni. To je nešto što se ne može odglumiti. Voleo bi da mislim da bih se sada, kad sam stariji, mogao bolje iskoristiti tu priliku", glumac navodi u knjizi Kyle Buchanan Krv, znoj i metal: Divlja i istinita priča o filmu Pobesneli Maks: Divlji auto-put.

No, redatelj je priznao kako se Hardi do završetka snimanja potpuno promenio, a odnos sa Šarliz se znatno popravio, te da se glumački par danas slaže prilično dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs